Wpis z mikrobloga

Miałem mieć dzisiaj jazdę testową nowym Tracerem a tu z pracy dzwonią że muszę przyjechać. (,) #motocykle #smuteczek
Ktoś jeździl może FZ1 i mt-09 Tracer? Warto wogóle zmieniać?
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheWujo: A czym teraz jeździsz? Tracer wydaje się ciekawy. No i turystyki fajniejsze niż scigi:P kolega ma mt09 zwykle i zadowolony. A tracer to ten sam silnik i rama pewnie tylko dodali plastiki, zawieszenie itp to wszystko co turysta/enduro miec powinien. Ja to marze o ducatti multistrada^^
  • Odpowiedz
@status86: Teraz Yamaha FZ1 golas. Tak mi się wydaje że to będzie to samo + plastiki i słabszy silnik. Chociaż niby powinien ciągnąc lepiej od dołu. Do tego widzę że tylko jakieś szmaciane paniery na suwaki mają do niego w ofercie. Slabo jak na turystyka. No nic, dzisiaj się miało wszystko wyjaśnić i kupa wyszła ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@TheWujo: A nie jest tak ze fz1 ma rzędówkę a tracer 3,cylindry? Przejedź sie najpierw. Ja zawsze myslalem ze tego typu turysty to nudne. I mialem gsxf600 teraz vtec(którego nie wiem na co zamienić tak mi się dobrze jezdzi) fakt nie jeździłem na turystach(Male kulko na vstrom) ale następny tego typu raczej. Wygodny dobry silnik i nie musi jechać 350:P i tak każdy idzie w 3.4 do sety;)
  • Odpowiedz