Wpis z mikrobloga

@hugga_wugga: ale postawienie sprawy jasno czasem zabija wiele, powaznie... czasem mozna poczekac ten 1-2 lata, a przeżyć fajny okres w zyciu jeśli pyka. A takie rozpieszczone podejscie - chce miec pewnosc tu i teraz zmusza faceta do... klamstw ;)
  • Odpowiedz
@vasil: Ja mam na myśli nie tyle, żeby na pierwszym spotkaniu pytać drugiej osoby o plany matrymonialne, ale trochę obserwować pod kątem naszych oczekiwań. A jak ktoś udaje kogoś, kim nie jest to tylko o nim kiepsko świadczy...
  • Odpowiedz
@vasil: Masz rację, to się niewiele różni. Dlatego napisałam, że moim zdaniem nie ma czego hejtować, bo różni ludzie mają różne oczekiwania. Jednym pasują przygodne romanse, inni chcą czegoś trwalszego. Tyle. Chyba jedyny problem pojawia się wtedy, kiedy w grę wchodzi nieuczciwość. Co innego szukać otwarcie kogoś tylko do łóżka a co innego zwodzić drugą osobę, że chce się związku tylko po to, żeby "zaliczyć" i zapomnieć.
  • Odpowiedz
@vasil: Dobrze przeczytałeś. Może jakby więcej ludzi się interesowało taką tematyką, to niektórzy z nich mieliby trochę oleju w głowie przy wchodzeniu w związki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz