Aktywne Wpisy
dajgryza +201
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +38
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
#gif #programowanie #komputery #humorinformatykow #heheszki #humor #humorobrazkowy
@panodzupy: Polecam się trochę więcej pouczyć programowania w C. Znikną segfaulty :P
Polecam zajrzeć w temat z perspektywy komercyjnej, gdy to zrobisz dowiesz się, że język to tylko narzędzie które ma służyć robolom (programistom) w budowaniu jakiegoś projektu. Im więcej takich pierdół jak w C tym wydajność devów spada.
Dlatego gdzie tylko się da, używa się języków wyższego poziomu, a nie niższego.
Jeśli (nie wiem czy tak jest, ale jeśli...) programując w C denerwują Cię segfaulty, to powinieneś więcej poćwiczyć. Koniec tematu, chyba że nie zgadzasz się z moim poprzednim zdaniem?
Szkoda strzępić ryja.
Osobiście bym wołał kroić chleb łokciem, niż użerać się z PHP. Zwłaszcza, że mam nodej.js ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KaszaGryczana: Programowałem na poważniej w wielu językach, w tym w C/C++, Pythonie, PHP no i node.js. Takiego syfu jaki jest w node.js to nigdzie nie widziałem. W ogóle serio, JavaScript jest tak beznadziejnie zaprojektowanym językiem, że obecne PHP przy nim to super przemyślany język. JS to język
Pisałem kiedyś w PHP, trochę w C/C++, pisałem w Javie (i nadal piszę), pisałem w C#. Troszkę zaczynam z Js (AngularJs).
Miałem zamiar uczyć się czegoś nowego po za Javą (bo jak padnie, to żeby mieć jakieś zabezpieczenie). Myślałem o Pythonie albo Js. Jeszcze nie wybrałem, ale skłaniam się do Js (w sumie już zacząłem z AngularJs) i miałem zamiar iść w