Aktywne Wpisy

callver34 +229
Czy Polska może być liderem Europy? Liderem regionu? Nie ma na to szans, ostatni raport OECD ujawnia miażdzące braki w umiejętnościach Polaków. 40% to funkcjonalni analfabeci:
Polski magister głupszy niż czeski licealista? Druzgocące dane.
Znalezisko: https://wykop.pl/link/7756095/polski-magister-glupszy-niz-czeski-licealista-druzgocace-dane
W
Polski magister głupszy niż czeski licealista? Druzgocące dane.
Znalezisko: https://wykop.pl/link/7756095/polski-magister-glupszy-niz-czeski-licealista-druzgocace-dane
W
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-23 171713
Pobierz
#perfumy
Przy jakiej liczbie perfum zorientowaliście sie, że macie tego za dużo?
Kurde ja mam 75 flakonów oraz 68 dekanatów i jakoś lampka mi się zaczyna zapalać, że po co więcej kupować ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przy jakiej liczbie perfum zorientowaliście sie, że macie tego za dużo?
Kurde ja mam 75 flakonów oraz 68 dekanatów i jakoś lampka mi się zaczyna zapalać, że po co więcej kupować ( ͡º ͜ʖ͡º)

#gif #programowanie #komputery #humorinformatykow #heheszki #humor #humorobrazkowy
źródło: comment_jQmpRKW6DCQ4F3Rc8RGtkE4Fdz6bOLo8.gif
Pobierzźródło: comment_Mf5lCfhW13vgaIjBy1FMTBFJOIvxarJP.jpg
Pobierz@panodzupy: Polecam się trochę więcej pouczyć programowania w C. Znikną segfaulty :P
źródło: comment_ChwWsc14UUC9abUGAyi8TBPuzuTaTZJq.jpg
PobierzPolecam zajrzeć w temat z perspektywy komercyjnej, gdy to zrobisz dowiesz się, że język to tylko narzędzie które ma służyć robolom (programistom) w budowaniu jakiegoś projektu. Im więcej takich pierdół jak w C tym wydajność devów spada.
Dlatego gdzie tylko się da, używa się języków wyższego poziomu, a nie niższego.
Jeśli (nie wiem czy tak jest, ale jeśli...) programując w C denerwują Cię segfaulty, to powinieneś więcej poćwiczyć. Koniec tematu, chyba że nie zgadzasz się z moim poprzednim zdaniem?
Szkoda strzępić ryja.
Osobiście bym wołał kroić chleb łokciem, niż użerać się z PHP. Zwłaszcza, że mam nodej.js ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_3EZrKfnsgITjEuBnwfRjNLgTsV2dHGqK.jpg
Pobierz@KaszaGryczana: Programowałem na poważniej w wielu językach, w tym w C/C++, Pythonie, PHP no i node.js. Takiego syfu jaki jest w node.js to nigdzie nie widziałem. W ogóle serio, JavaScript jest tak beznadziejnie zaprojektowanym językiem, że obecne PHP przy nim to super przemyślany język. JS to język
Pisałem kiedyś w PHP, trochę w C/C++, pisałem w Javie (i nadal piszę), pisałem w C#. Troszkę zaczynam z Js (AngularJs).
Miałem zamiar uczyć się czegoś nowego po za Javą (bo jak padnie, to żeby mieć jakieś zabezpieczenie). Myślałem o Pythonie albo Js. Jeszcze nie wybrałem, ale skłaniam się do Js (w sumie już zacząłem z AngularJs) i miałem zamiar iść w