Aktywne Wpisy
Lambert11 +45
Ale mam bekę ze swojego różowego.
Wysłała mi filmik jakiejś feministki, która wylicza ile facet powinien płacić za wykonywanie obowiązków domowych. Nie dodała żadnego komentarza do tego tylko wyslała suchy filmik.
Ja w pracy na telekonferencji z klientem z Europy, prezentuję projekt, rzuciłem tylko okiem czy nikt nie umiera czy z synkiem wszystko ok i postanowiłem odpisać po spotkaniu z klientem. Zeszło godzinę, ale odpisałem:
"Czy możesz mi wyjaśnić co chcesz mi
Wysłała mi filmik jakiejś feministki, która wylicza ile facet powinien płacić za wykonywanie obowiązków domowych. Nie dodała żadnego komentarza do tego tylko wyslała suchy filmik.
Ja w pracy na telekonferencji z klientem z Europy, prezentuję projekt, rzuciłem tylko okiem czy nikt nie umiera czy z synkiem wszystko ok i postanowiłem odpisać po spotkaniu z klientem. Zeszło godzinę, ale odpisałem:
"Czy możesz mi wyjaśnić co chcesz mi
droetker4 +93
Wpis poświęcony Bezpiecznemu Kredytowi 2%. FAQ. Powstało wiele mitów oraz błędnych interpretacji przedstawionych przepisów. Zebrałem tutaj informacje dotyczące najważniejszych rzeczy, czyli:
1. Sposób wyliczania dopłaty oraz łączne oprocentowanie hipoteki w programie
2. Limity dla budowy domu, singli, małżeństw
3. Preferencyjne warunki liczenia zdolności
4. Oferta banków oraz przyjmowane już prewnioski
W telegraficznym skrócie. Błędnie było mówione i sam przyznaje się, że na samym początku tak mówiłem, że oprocentowanie tego kredytu to będzie
1. Sposób wyliczania dopłaty oraz łączne oprocentowanie hipoteki w programie
2. Limity dla budowy domu, singli, małżeństw
3. Preferencyjne warunki liczenia zdolności
4. Oferta banków oraz przyjmowane już prewnioski
W telegraficznym skrócie. Błędnie było mówione i sam przyznaje się, że na samym początku tak mówiłem, że oprocentowanie tego kredytu to będzie

i odpowiedni akumulatorek przykładowo: https://e-dym.pl/nowosci/1319-oryginalny.html?search_query=akumulator+18650&results=64
Czy to jest wszystko niezbędne, co potrzebuje do początkowego użytkownika bardziej zaawansowanych konstrukcji? Od 2 lat używam prymitywnych epapierosów z tzw. wysepek w hipermarketach i postanowiłem nie odwalać maniany. Czytam, że można ładować poprzez kabel usb. Przeczytałem FAQ, jednak zainteresował mnie ten set, nie interesuje mnie modyfikowanie, ale jak wiadomo apetyt rośnie z czasem. I czy można używać liquidów kupowanych w zwykłych sklepach?
#epapieros
sprzet spoko, ale jak chcesz bardziej przyszlosciowy to też evic mini i jakis tank
@Techies: @MrGreeneye: Widzę własnie w tagu cały czas przytaczany ten Evic. Nie będę ukrywał cebula u mnie mocna i chciałbym się razem z akumulatorkiem zamknąć się do 300 zł max, dlatego ten starter kit mnie zainteresował. Może za pare miesięcy zainwestuje porządną kasę w sprzęt.
@MrGreeneye: @Waspin: Pewnie znając moje ciągoty będę pichcił własne za jakiś czas. Nurtuje mnie pytanie 6mg
ale ten subox jest spoko jak na początek także.
Komentarz usunięty przez autora
Papież da mi dyspensę na nią? I będzie pasować ta bateria?