Aktywne Wpisy
orientalist-jack +128

Salido +216
Minął 5. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
24 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
24 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
24 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
24 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-57
Pobierz

i odpowiedni akumulatorek przykładowo: https://e-dym.pl/nowosci/1319-oryginalny.html?search_query=akumulator+18650&results=64
Czy to jest wszystko niezbędne, co potrzebuje do początkowego użytkownika bardziej zaawansowanych konstrukcji? Od 2 lat używam prymitywnych epapierosów z tzw. wysepek w hipermarketach i postanowiłem nie odwalać maniany. Czytam, że można ładować poprzez kabel usb. Przeczytałem FAQ, jednak zainteresował mnie ten set, nie interesuje mnie modyfikowanie, ale jak wiadomo apetyt rośnie z czasem. I czy można używać liquidów kupowanych w zwykłych sklepach?
#epapieros
sprzet spoko, ale jak chcesz bardziej przyszlosciowy to też evic mini i jakis tank
@Techies: @MrGreeneye: Widzę własnie w tagu cały czas przytaczany ten Evic. Nie będę ukrywał cebula u mnie mocna i chciałbym się razem z akumulatorkiem zamknąć się do 300 zł max, dlatego ten starter kit mnie zainteresował. Może za pare miesięcy zainwestuje porządną kasę w sprzęt.
@MrGreeneye: @Waspin: Pewnie znając moje ciągoty będę pichcił własne za jakiś
ale ten subox jest spoko jak na początek także.
źródło: comment_Vqs5kz9gkjCDRxOa7zSFdJtaVbX8XNNk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Papież da mi dyspensę na nią? I będzie pasować ta bateria?