Aktywne Wpisy
Valorcrest +434
UWAGA!
Wychodząc rano po bułki zauważyłem niemiecką ciężarówkę wypełnioną odpadami niebezpiecznymi oraz gościa, który nucąc niemiecki hymn w pośpiechu przerzucał odpady do pobliskiego nieużytku.
Na całe szczęście w ukryciu zrobiłem kilka zdjęć i zastanawiam się komu dalej zgłosić ten fakt.
#zielonagora #takbylo
Wychodząc rano po bułki zauważyłem niemiecką ciężarówkę wypełnioną odpadami niebezpiecznymi oraz gościa, który nucąc niemiecki hymn w pośpiechu przerzucał odpady do pobliskiego nieużytku.
Na całe szczęście w ukryciu zrobiłem kilka zdjęć i zastanawiam się komu dalej zgłosić ten fakt.
#zielonagora #takbylo
igorsped +40
Mały miś jest głodny
i ma pusty brzuszek.
Nie jadł jeszcze dziś śniadania
mały łakomczuszek. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#humorobrazkowy
i ma pusty brzuszek.
Nie jadł jeszcze dziś śniadania
mały łakomczuszek. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#humorobrazkowy
Jest najlepszą osobą, jaką mogłam spotkać na mojej drodze. Dba o mnie, rozpieszcza, komplementuje, nawet w takich chwilach jak wczoraj, gdy z zatok spływa mi Niagara, mam na sobie wyświechtany różowy polarek do chorowania i nos zdarty od smarkania. Potrafi mnie opieprzyć, jak zasłużyłam i broni mnie przed światem, nawet gdy robie #!$%@? z logiki. Nie sposób wymienić wszystkie jego zalety, wady też nie, chociaż za wszystko kocham Go do szaleństwa i nie chciałabym, żeby się zmieniał. Przede wszystkim jest dobrym człowiekiem, ma dobre serce, jest pasjonatem i potrafi zapieprzać za czterech. Jest dla mnie wzorem i Go podziwiam. Dosyć często mówię mu, że Go kocham, ale rzadko mówię, że potrafił mnie uleczyć z kompleksów i obrzydzenia do siebie, co wydawało mi się niewykonalne.
#nietagujebonocna
Komentarz usunięty przez autora
1) pokaż mu tego posta,
2) pewno wiesz co dalej robić(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@kitelczy_pasek: Okej, to kiedy zrobisz mu krzywdę dorabiając mu rogi lub odchodząc do Sebixa na odchodne mówiąc "jesteś dla mnie za dobry, nie zasługuję na ciebie" (╯︵╰,)
( ͡º ͜ʖ͡º)
@worldmaster: Się śmiej, ale mój kumpel dokładnie tak miał. Oczywiście sebix zostawił ją po mięsiącu...
Za rok czy dwa z duzym prawdopodobienstwem go zostawi z takim własnie tekstem :)
@kitelczy_pasek: jak to zrobił?