Aktywne Wpisy

zyxinx +1160
#dom #nieruchomosci #deweloper #polska
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą
źródło: po akcji
Pobierz
krzysztof48 +228
#paragonygrozy #napiwek #krakow Nie mój, ten kradziony ale tak się zastanawiałem w domu czemu dużo więcej zapłaciłem w tym lokalu. Miłego drogiego wypoczynku
źródło: temp_file570599887942943474
Pobierz

Jest najlepszą osobą, jaką mogłam spotkać na mojej drodze. Dba o mnie, rozpieszcza, komplementuje, nawet w takich chwilach jak wczoraj, gdy z zatok spływa mi Niagara, mam na sobie wyświechtany różowy polarek do chorowania i nos zdarty od smarkania. Potrafi mnie opieprzyć, jak zasłużyłam i broni mnie przed światem, nawet gdy robie k---e z logiki. Nie sposób wymienić wszystkie jego zalety, wady też nie, chociaż za wszystko kocham Go do szaleństwa i nie chciałabym, żeby się zmieniał. Przede wszystkim jest dobrym człowiekiem, ma dobre serce, jest pasjonatem i potrafi zapieprzać za czterech. Jest dla mnie wzorem i Go podziwiam. Dosyć często mówię mu, że Go kocham, ale rzadko mówię, że potrafił mnie uleczyć z kompleksów i obrzydzenia do siebie, co wydawało mi się niewykonalne.
#nietagujebonocna
źródło: comment_d7MsGatl6DyhXrPRDq8QJLczthHaH40e.jpg
PobierzPo pierwsze umyj włosy, po drugie schudłabyś, te grube uda, fuj, dłonie jakbyś azbest nimi mieszała o paznokciach nie wspomnę a Twój ojciec pewnie był stolarzem, nie? Jak takie coś może chodzić po naszej planecie...
No i tak by to mniej więcej wyglądało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poruszyłeś tu wątek, o którym nie chce nawet myśleć, czyli co by było, gdyby Go nagle zabrakło...
"Moja :"
"NajlepsHa!!! :"
"Ale duperkaaa! <333"
"idź byź pienknom gdzie indzieeej! <123"
Komentarz usunięty przez autora