Aktywne Wpisy

drakonia +774
Mirasy, wracam do Was z trzecią częścią sagi o oszustwie na OLX w sprawie odkurzacza. W razie potrzeby: link do pierwszej i link do drugiej części
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,

SirPoopyTail +367
Cześć, potrzebuję ekspresowo zebrać odpowiedzi do mojej ankiety do pracy magisterskiej. Z tej okazji robię #rozdajo
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.

źródło: comment_leLBcVQvP1IAPyNug1XCWlyVjnmCs9ZR.jpg
Pobierz