Aktywne Wpisy
marcpol +252
Cześć,
przygotowałem kalkulator raty w programie bezpieczny kredyt.
Przed publikacją wskaźnika przez BGK dopłata będzie obliczana na podstawie 120% wskaźnika WIRON z 1 lipca 2023 r., a po publikacji wskaźnika przez BGK już na jego podstawie. Wskaźnik BGK to 90% średniego ważonego oprocentowania kredytów z czasowo stałym oprocentowaniem.
Wskaźnik opracowywany przez BGK będzie publikowany w terminie 45 dni po upływie każdego kwartału kalendarzowego. Oznacza, że kredyty uzyskane w okresie do czasu publikacji
przygotowałem kalkulator raty w programie bezpieczny kredyt.
Przed publikacją wskaźnika przez BGK dopłata będzie obliczana na podstawie 120% wskaźnika WIRON z 1 lipca 2023 r., a po publikacji wskaźnika przez BGK już na jego podstawie. Wskaźnik BGK to 90% średniego ważonego oprocentowania kredytów z czasowo stałym oprocentowaniem.
Wskaźnik opracowywany przez BGK będzie publikowany w terminie 45 dni po upływie każdego kwartału kalendarzowego. Oznacza, że kredyty uzyskane w okresie do czasu publikacji
Ferrystz +15
Od kilku tygodni mam na oknie zamontowaną kamerę IP. Bo były w piwnicach w bloku włamania, po zamontowaniu kamery nagle włamania ustały. Monitoruję jedynie chodnik i płac przed blokiem, łącznie z wejściem do naszej klatki schodowej. Kogoś zabolała dupa i oto co przyszło. Przecież monitoruję publiczny teren, a nie prywatny! Kamera nie zagląda nikomu na prywatną posesję! Nie zaglądam nikomu do okien do mieszkań! Więc jak coś sąsiadom znowu ukradną to niech
Napisz kontroler windy w javascripcie!
#programowanie #js #javascript