Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PMV_Norway: Śmiesznie. Sam jestem do tej pory ze swoją pierwszą dziewczyną i jest mi z nią bardzo dobrze, ale jakby o------a imbę w takim rodzaju to nawet bym nie pomyślał o pytaniu na mirko co o tym sądzić, tylko zakończył związek jeszcze przed nią. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@iMike6661: najbardziej mnie zastanawia skąd tacy ludzie biorą te różowe pustaki, z aliexpress że takie wybrakowane? Poza tym nie wierzę że to pierwsza inna o gowno z ich strony ergo bylo widać wcześniej ze sa n---------e więc jak można być z kimś takim? ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@PMV_Norway: @iMike6661: @Krol_Pontaru:
Tak trudno to zrozumieć? Autorem tego wpisu był facet koło 30-stki, jego partnerka również miała bodajże 31 lat. Wyobraź sobie, że budowałeś związek kilka lat z kobietą i wszystko szło w dobrym kierunku, aż nagle dostajesz taki tekst i Ci szczęka opada.. Poświęcisz te kilka lat budowania związku tylko z powodu jednej inby i może burzy hormonów różowego? I co? I szukasz od
  • Odpowiedz
@Sahasrara no wybacz ale jeśli dla kogoś priorytetem jest ustawienie statusu na fb albo w ogóle założenie tam profilu w takim właśnie celu, by inne wiedziały że jestem w związku to z tym różowym jest coś bardzo nie halo. Żal by mi było czasu spędzonego z tą osobą, ale nawet teraz mając skończone 4 dychy bym naprawdę szybko uciekał.
  • Odpowiedz
ale takie typu rzeczy to nie jest żaden problem albo dylemat.

@iMike6661: dla mnie też sprawa jest oczywista: większość tego typu historii na wykopie to atencyjne fejki zainspirowane jakimiś prehistorycznymi historyjkami. Opowieść o rozstaniu przez status na FB słyszałem pewnie z 5 lat temu.
  • Odpowiedz
@Sahasrara: To, że ktoś jest z osobą nawet 10 lat niczego nie zmienia. Znaczy to, że albo ta osoba się po prostu zmieniła i nie jest osobą z którą warto dalej być albo te 10 lat zostało zmarnowane. W drugim przypadku może i być komuś żal takiego czasu, ale lepiej zmarnować te 10 niż zmarnować resztę życia.

Poza tym... wybacz, ale mi trudno wyobrazić sobie kilkuletni związek i nagle tekst:
  • Odpowiedz
@iMike6661: @PMV_Norway: Macie rację jak najbardziej. Ja tylko chciałem zaznaczyć, że na kobiety ma wpływ wiele rzeczy, a największy otoczenie, więc jeśli się obraca w towarzystwie, dla którego priorytetem są fb i insta to potem się nie dziwcie, że wam się dziewczyna zmienia, bo tak po prostu działają ludzie, że dopasowują się do otoczenia podświadomie.
Niestety, ale z kobietą trzeba mieć na tyle dobry kontakt, żeby się szybko
  • Odpowiedz
@Sahasrara: Ja się nie dziwię, że kobieta się zmienia. Ja się dziwie, że ludzie mają jeszcze jakieś zachamowania jak ta kobieta o--------a imby i szantaże. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
trzeba miec nieźle nasrane w bani by nadal z taka kobieta być.
facebook instagram snapchat - nie toleruje kompletnie tych gówien.
  • Odpowiedz