Wpis z mikrobloga

Dziś przyszedł mój #xiaomi Redmi Note 3 w wersji 3/32.
Z tego miejsca serdecznie pozdrawiam mireczka @Pirzu, bo to on udostępnił kupon na -20$ do #ibuygou, z którego skorzystałem. Wziąłem zgodnie z zaleceniami przesyłkę DHL - zamówiony w piątek ok. 21:00 był już dziś po południu w moich rękach.
Telefon przyszedł w papierze ozdobnym w misie, a w środku miało się znajdować 2x"ball box", czymkolwiek to jest, o łącznej cenie 0,50$
( ͡° ͜ʖ ͡°). Na szczęście modły do Matki Boskiej Bezvatowskiej przyniosły skutek, obyło się bez dodatkowych opłat.

#itemyzchin
kacperski1 - Dziś przyszedł mój #xiaomi Redmi Note 3 w wersji 3/32.
Z tego miejsca s...

źródło: comment_5F2iWZrZaJ0X2EsrDVzARQD7Qf6fG60k.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kacperski1: Ja zamawiałem w środę i też przyszedł dzisiaj. Miałem napisane media player za 20$. Zapłaciłem więcej bo wziąłem ubezpieczenie.
  • Odpowiedz
@Artrix: 15-20 usd, roznei to oni podaja ta wysylke DHL.. czasami mam wrazenie ze IBG to tak troszke naciąga mocno ceny, bez kuponow to nie warto tam w wiekszosci czas ukupowac.
  • Odpowiedz
@Pirzu: Koło wakacji będę rozważał zmianę telefonu więc wolałem być rozeznany co do cen, zobaczymy co ciekawego się pojawi. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@kacperski1: ile minęło od "Otrzymano informacje o przesyłce" na trackingu do wzięcia go przez kuriera? Bo 10 pokazał mi się wyżej wymieniony status a do chwili obecnej cisza z kolejnymi. Również Redmi Note 3 32GB na ibuygou + DHL .
  • Odpowiedz
@kacperski1: ja kupiłem swój na everbuying + DHL 23.12, 29.12 wysłali, 09.01 (sobota ) jest informacja że dostarczona do Warszawy do DHL i cisza . Po tracking wygląda na to że pracownik dhl (niejaki Benson) podpisał doręczenie i przytulil telefon.
  • Odpowiedz