Aktywne Wpisy

Ej, za wrzucenie pieroga jest ban na x czasu czy od razu perm?

Damasweger +32
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
inna sprawa że jest trochę niespójna
źródło: comment_OPSGJIda3NNuCv1mOGZ4ko9suaPMP7AB.jpg
Pobierzźródło: comment_Avv9JF4dBXMjWPd8m8D7bAjykFm6iOcb.jpg
PobierzWolałbym jednak mieć mapę pod "tab" zamiast "alt-tab"
s3 d10 a6 c3 p8 w3 i7 - wszystko w dex, ale pewnie podbiję agility dla interloper, albo i nie :)
guns, throw, stealth, hack, lock, traps, mech, electr, chemi, biology, tailor, persua - jedyne co maksuje to guns. skille oparte na
Z craftem masz dużo racji, w pierwszym buildzie się trochę
Dokładnie, mam tego w plecaku jak nasrane: pułapki, granaty, amunicja i masa części. Na całe szczęście elektronika waży tyle, co nic. ale i tak wracam do miasta godzine
Nie nudzi, ale momentami mam trochę
Nie tyle mam na myśli czystego maga, co hybrydy. Zawsze lubiłem multiklasowców, dają najwięcej możliwości do zabawy. Tak jak ten SMG-komando-traper-grenadier - odpowiedź ma na wszystko, tylko odpowiadać w dialogach nie potrafi. :D
Chociaż ten psi-melee + ewentualnie granaty miałby milion opcji na wyłączenie przeciwników. 2 psi ogłuszenia, flashbangi i 2-3 podpalenia = fear. Crowd control master
http://underrail.info.tm/
Brute force ftw haha
30% roznicy w shieldach to jest spora różnica przy większych liczbach, może zaboleć, ale z drugiej strony będzie większy morderca, a w piosenkach śpiewali, że najlepszą obroną jest atak.
Sniper Rifle z featem Snipe, podobno w Deep Caverns robi dzień,
Jeden strzał, jeden trup, jest moc. Finalne featy dla każdej kategorii robią wrażenie.
Ten pomysł na zostawienie sprzętu na ziemi solidnie umila rozgrywkę. Myślałem, że po jakimś czasie znika,