Aktywne Wpisy

W końcu mi doszła suszarka borza i to nie w końcu tylko już bo w 5 dni z chin xD dałem za nią 56 zł, wysyłka gratis, cóż mogę rzec - na papierze wygląda tak samo jak Dyson, 1600 W, 110000 rpm, deklarowane temperatury suszenia jak w dysonie (mniej więcej bo różne generację miały inne - te są podobne jak w Supersonic 1gen). W zestawie koncentrator jeden (trochę wygląda jak drukowany 3d
źródło: 1000005831
Pobierz
Wesol96 +289
C--j w ten Iran, zwyklych ludzi oczywiscie szkoda ale im wiecej bomb spadajacych na leb armii iranskiej i ich rzadzacych tym lepiej. Oni podobnych moralnych rozterek nie mieli gdy oddawali ruskim drony sluzace do terroryzowania ukrainskich miast - atakow glownie wycelowanych w cywili i majacych na celu sianie terroru oraz strachu.
#iran
#iran

źródło: comment_pad5RprhBlQbX8XysGfjzYzw8fsnZnwr.jpg
PobierzTo jest z ksiażki jak rysować mangę...
źródło: comment_o21gFiX8HMYtt5MSzArpwL7iDKeEPh7V.jpg
PobierzBo jest kurde dziadowska.
źródło: comment_Ib6aRLl5YKzc6P4Hk5U4nLXi6XaSKl68.jpg
Pobierzźródło: comment_GlyfE04Oy6XukwvJOpShs25ISLX4JCDy.jpg
PobierzJa w sumie do teraz uważam, że bajki z przełomu lat 90 i 00 były najładniejsze, podoba mi sie ten styl. Ale Marionette mi sie wizualnie nie widzi xD
źródło: comment_OkMqY3g8g2myrjfx7Hq19facaNaaxCwr.jpg
Pobierz@Nyankov: Jeżeli chodzi o styl w anime to nie jestem bardzo mocno wybredny, ale taki Clannad już mnie odrzuca. Nie wiem jak fabuła by musiała być dobra, żebym mógł patrzeć na to okropieństwo.
Ale taki Evangelion czy Bebop wygląda świetnie, chociaż 4:3 miejscami wali w oczy.