Wpis z mikrobloga

@bess9:
Smutne, ale faktowi, se i pudelkowi ust nie zamkną?
Fejsbukiem się już też zajęli :( , fejsbukowa jasnowidzka, która miała dar jasnego widzenia prawdopodobnie z ciemnych pikseli Krzysztofa też musiała już usunęła post :( http://www.se.pl/wiadomosci/polska/jasnowidz-przeprasza-za-slowa-o-ewie-tylman_758856.html ,,Jasnowidz po kilku godzinach usunęła ten post i przeprosiła za niego rodzinę Tylman.
t.....e - @bess9:
Smutne, ale faktowi, se i pudelkowi ust nie zamkną?
Fejsbukiem si...

źródło: comment_BbzQEiEhUGBStt9WqJDGOhGhwgTTJ3Xg.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@bess9: To musi być naprawdę gruba sprawa, jeśli z powodu zwykłego zaginięcia jakiemuś tam pseudo detektywowi dają zakazy prokuratorskie. Oj, coraz mniej mi się ta sprawa podoba. W co wdepnęła ta dziewczyna? Może wpadli na ślad jakiejś szajki porywającej kobiety? W tym wypadku rozgłos w mediach jest niewskazany.
  • Odpowiedz
@lavinka: tylko, że co ten niebieski robi w tej historii? Myślicie, że Rutek wie i przeczuwa co się święci i robi z siebie pajaca, albo na prawdę tak uważa? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Powoli tracę już siły na tą sprawę, bo wszyscy wymiękli.
  • Odpowiedz
@tesoro: Moim zdaniem Rutek przypadkiem był na dobrym tropie i go dlatego z marszu zaczęli uciszać. Zauważ, że Białka wsadzili akurat po opublikowaniu tajemniczego monitoringiem ze światłem w pobliżu mostu, tam gdzie mogła być Ewa. Coś jakby samochód albo motor. Wtedy też Rutek zaczął bredzić o satanistach i porwaniu. I się zaczęło. Zwróć uwagę - nadal nie ma wielkich zarzutów dla imć pani Karoliny. Zero informacji w sprawie, co się
  • Odpowiedz
@lavinka: nie mam pojęcia, ale co robi niebieski w tej sprawie? Powinni działać szybko, bo Ewa może nie żyć, a oni jej szukają w rzece. Już by takiego teatru moim zdaniem nie grali. Zobaczycie, że za jakieś 2 miesiące zacznie się sprawa sądowa i będzie koniec ;))( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz