Aktywne Wpisy
TypicalPolack +12
Pytanie bez beki i na serio do dorosłych (>25 lat) - jak wy jesteście w stanie żyć zarabiając mniej niż 10k miesięcznie w PL?
Nie chcę nikogo trigerować, pytam serio. Wszystko jest teraz w #!$%@? drogie - ja mam miesięcznie STAŁYCH wydatków 9,5k i choćby skały srały tyle minimum muszę wybulić co miesiąc. A ja żyję w sumie dosyć skromnie i nie uważam się za bogacza.
#pytanie #pytaniedoeksperta #nieruchomosci #blackpill #niebieskiepaski #
Nie chcę nikogo trigerować, pytam serio. Wszystko jest teraz w #!$%@? drogie - ja mam miesięcznie STAŁYCH wydatków 9,5k i choćby skały srały tyle minimum muszę wybulić co miesiąc. A ja żyję w sumie dosyć skromnie i nie uważam się za bogacza.
#pytanie #pytaniedoeksperta #nieruchomosci #blackpill #niebieskiepaski #
mirabelka2137 +282
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Proponuję dzisiaj (tak wiem, późno piszę post, ale część już wie o wyjściu) o 20.30, ale nie pod osławioną 'skrzynką z prundem' tylko w środku, bo mróz.
Kolejki już nie powinno być o tej godzinie i tłumów chyba też nie, bo się szkoła zaczęła, więc nie będzie tyle dzieciaków (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dzisiaj poniedziałek, więc 'rodzinne ślizganie' w cenie 7 zł za głowę.
Skrót dla leniwych:
łyżwy w poniedziałek (04.01.16 r.) o 20.30 w przedsionku lodowiska na Spiskiej
Wołam tych, którzy nie wiedzą:
@krzysiekdw, @tymmej, @Madlen_, @wiktorek_pl, @sidhellfire, @SzaraMorda, @romek9313, @Dahald, @kilcars, @czupakabradabra, @rbielawski, @ZimnyKruk, @Theia, @onionspirit, @villemo69, @Lelia, @JanuszHrobry, @jasiu_smietano, @Lorax, @Grizwold, @viejra
Spam lista:
http://www.wykop.pl/wpis/14157831/#comment-50732177
#wroclaw #trocheruchuwewroclawiu #lyzwywewroclawiu
@hipotrofia, @jakosdajerade, @mab122, @Leniwiec1, @Cuddi, @inercja, @klokupk, @kamilsos, @mwicat, @GoodDzob, @kwiatencja, @Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain, @jgwfsd, @ZajebistyMamSzaliczek
Komentarz usunięty przez autora
@darlig-jente: Ej, to chyba już nie zdążę, nie? xD
Następnym razem mi się uda!