@kurokaeru: tu nie chodzi, że na skróty tylko pisałem o warstwach historycznych, których nowy soft nie używa, a sa w systemie (a nazbieralo sie przez te kilkanaście lat). Zauwaz, ze macbooki maja dobre SSD na M.2, co potrafi dac 1000MB/s w odczycie. W tańszych iMac jest HDD i wlacza sie koszmarnie długo. Czytałem, że jak wychodzi nowy osx (skok o numerek po kropce), to czesc softu przestaje działać i apple ma
"Te tepe" dzidy dostaly glupie pytania, na ktore odpowiadaly poprawnie. Jak inaczej mozna odpowiedzieć na pytanie "ktore logo jest ładniejsze?" niz oceniając jego wygląd? Zadna nie powiedziala, ze woli maca, bo ladniejsze logo, tylko ze logo maca jest ladniejsze i tyle, bez dokladnia filozofii "ladniejsze logo = lepszy komputer". Sposob mowienia i zachowanie sugeruje, ze sa troche glupiutkie :) ale powtórze po raz kolejny treść odpowiedzi, byla logiczna. Odpowiedzj "Windows ma ladniejsze
@fervi: az tak zle? zmartwiles mnie. W jakim sensie mniejsza? Patrzysz na wydajność 3d czy szybkość samego procesora wg testow mac retina nie schodzi z zegarami pod obciążeniem.
Obejrzałem szurski odcinek o księżycu u #ator i teraz sam się w sumie zastanawiam, czemu mamy taki wielki problem z powrotem na księżyc, bo to że zapomnieliśmy technologii brzmi dziwnie
#bekazrozowychpaskow #recenzja #komputery
DDOB: Daily Dose of Beauty
Czytałem, że jak wychodzi nowy osx (skok o numerek po kropce), to czesc softu przestaje działać i apple ma
Jak inaczej mozna odpowiedzieć na pytanie "ktore logo jest ładniejsze?" niz oceniając jego wygląd? Zadna nie powiedziala, ze woli maca, bo ladniejsze logo, tylko ze logo maca jest ladniejsze i tyle, bez dokladnia filozofii "ladniejsze logo = lepszy komputer".
Sposob mowienia i zachowanie sugeruje, ze sa troche glupiutkie :) ale powtórze po raz kolejny treść odpowiedzi, byla logiczna. Odpowiedzj "Windows ma ladniejsze
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_27liQ98gEhV9WW86cIrR0Wn0ynRM5DL8.jpg
Pobierz