@gregoriami: to, że JKM chce zdelegalizować sanepid, bo przeszkadza przedsiębiorcom. gdyby doprowadził do czegoś takiego i ludzie by się potruli to prędzej by go wynieśli niż doszedł do władzy. poza tym uważam, że sanepid i tak trochę się obija, chociażby z solą drogową.
@artpop: chyba nie, bo u ciebie czarny nie pokrył się z czerwonym @gregoriami: ja po prostu uważam, że prawo do szczęścia innych ludzi jest ważniejsze niż moje uprzedzenia.
@dreaper: Sanepid w Polsce działa tak jakby go nie było. Po co marnować pieniądze. A jak się ludzie potrują, to dana firma upadnie, a osoby ją prowadzące zostaną skazane. Podobnie jak w Chinach przy aferze z mlekiem.
@gusst4v: Nie napisałem 'najwyżej'. Żadna firma po prostu nie pozwoli sobie na wypuszczenie szkodliwego produktu, takie wałki jak sól drogowa i wiele innych nie zdarzają się wszędzie.
@gregoriami: z resztą tak samo jest z produkcją której nie ma, bo jest w chinach. skoro konkurencja robi w chinach to ten kto chce osiągnąć zysk nie może sobie pozwolić na dodatkowe koszty jakimi jest zatrudnienie europejczyków.
Rozumiecie, że są wśród nas takie mendy, które nie tylko nie odpuszczą człowiekowi na ostatniej drodze, ale nawet jak zdychasz w męczarniach albo samotnie, bo "muj śfienty hodniczeq"?. Jaką wszą i zwyczajną mendą trzeba być, żeby robić takie rzeczy.... #polska #donisiciele #konfitura #policja #bekazpolakow
http://i.imgur.com/7thBZ7C.png
Nie było tak długo :)
@gregoriami: Tylko gdyby nie sanepid to takie wałki zdarzałyby się częściej.