Wpis z mikrobloga

­> Bądź Grażyną.
­> Przyjdź do kina z gówniakiem.
­> Film z napisami.
­> Guwniak nie umie czytać.
­> Czytaj mu napisy na głos
­> Nie reaguj na uwagi innych ludzi
­> seans tak bardzo r-----------y

W cywilizowanych świecie do takich ludzi można by strzelać :\
#starwars #bekazpodludzi #gorzkiezale
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spatsi: w ogóle gówniaki nie powinny star warsów oglądać. W każdym przedszkolu, szkole, gimnazjum, wszyscy chcą prezenty star wars na święta, a nawet ani jednego filmu nie widzieli ani nie znają żadnych bohaterów...
  • Odpowiedz
@spatsi: gdyby mi na seansie nowych star wars ktoś w taki sposób przeszkadzał to bym mu w-----ł całe pudło popcornu na łeb i polał colą. Normalnie jestem spokojnym człowiekiem ale jeżeli chodzi o takie rzeczy to czasem mi o--------a ( ͡° ͜ʖ ͡°)

pomijam w ogóle na przychodzenie na taki film z gówniakiem, który nie umie czytać bo ten film jest dozwolony od 13 roku życia.
  • Odpowiedz
@spatsi: I właśnie dlatego odkąd wymyślono duże, płaskie telewizory chodzenie do kina straciło jakikolwiek sens. Chyba, że ktoś jest masochistą i sprawia mu radość obcowanie z czyimś s-----------m umysłowym. Szkoda, że gówniak nie wziął ze sobą jeszcze wielkiej torby chipsów tudzież innego chrupiącego, szeleszczącego gówna...

• Odpowiedz
I właśnie dlatego odkąd wymyślono duże, płaskie telewizory chodzenie do kina straciło jakikolwiek sens. Chyba, że ktoś jest masochistą i sprawia mu radość obcowanie z czyimś s-----------m umysłowym. Szkoda, że gówniak nie wziął ze sobą jeszcze wielkiej torby chipsów tudzież innego chrupiącego, szeleszczącego gówna...

@Andrzej_K: Straciło sens? Nowoczesne kina oferują znacznie lepszy obraz i dźwięk od tego co można uzyskać sensownym nakładem środków w domu.
  • Odpowiedz
@Andrzej_K: Spoko, dla niektórych wystarcza ekran laptopa czy smartfona. Ale żeby uzyskać w domu efekt oglądania SW w IMAXie to musiałbym chyba wydać tyle co nowy samochód.
  • Odpowiedz