Wpis z mikrobloga

@say-my-name: Niech giną, ja czekam aż te molochy sie wywalą i głupi ryj rozwalą. P------o ich z tymi cenami... Jakiś czas temu zrobiłem sobie rachunek i zobaczyłem ile kasy przewalałem na ten cały niezdrowy syf jakim są słodycze, chrupki, napoje słodzone itp. i wyszła mi spora sumka. Dlatego postanowiłem że odstawię ten niezdrowy i drogi syf przerzucając się na zdrową, pełnowartościową dietę. Wyszło mi to na zdrowie i mam więcej
  • Odpowiedz
@Kulfonix nic takiego się nie stanie. Nie ma nic durniejszego niż polski konsument. Powiedz innym że coś cholernie zdrożało to wszyscy się dołączą do narzekania. Powiedz im że rezygnujesz z zakupu to będą cię wyzywać od biedaków i sknerusów
  • Odpowiedz
  • 17
@say-my-name Ceny kakao lawinowo wzrosły w pierwszych miesiącach 2024 roku, osiągając najwyższe w historii – ponad 300 proc. więcej niż w tym samym czasie w zeszłym roku. Obecnie znajdują się na poziomie ponad 11 tys. dolarów za 1 tonę
  • Odpowiedz
To juz dawno k---a przestało być śmieszne co się dzieje z cenami w tym śmiesznym kraju.

@say-my-name: Dokładnie, Powinniśmy.... a sorry dostałem bana za trolling więc nie będzie sarkazmu. Skocz kurka po książki i poczytaj gdzie rośnie kakao i co to jest rynek globalny.
  • Odpowiedz