Wpis z mikrobloga

@lxxxxxxl: Swoją drogą ciekawę jak sobie poradzą owe niedawne media "niezależne, niepokorne, zaszczute" z rolą bycia w "głównym nurcie" z próbą dotarcia do bardziej masowego odbiorcy. Zobaczymy czy to taki hop siup.
@pawelmikolajczyk313: GPC/wSieci to odpowiedni GW/Newsweeka na rynku gazet. Liczyłeś ze dodam MojegoWędkarza albo inny periodyk tematyczny? Niczego nie odwracaniem, tylko stwierdziłem fakt. Obie strony są tak samo wiarygodne w swoich artykułach. Jak masz problem z ocena rzeczywistości to idź szukaj poklasku na marszach KOD albo Dziesiętnicach, w zależności od poglądów.
p___d 18 min. temu via iOS

@p___d: Stwierdziłeś coś co jest "Faktem" tylko w twojej opinii. Naprawdę mało mnie obchodzi twoje zdanie i myślę że kto inny ma tu problem z oceną rzeczywistości jak i chyba za wysokim ego.
@p___d: Przypadkiem dodało się "via ios". W dupie mam z czego trollujesz.
Trochę jednak mnie boli że trolle wciąż zakładają nowe konta. Chociaż już trollujecie w coraz bardziej wymyślny sposób.
@lxxxxxxl: nie wiem czym siię ekscytujesz. Politycy urządzają nam teatr; raz jedni są reżimowi, a drudzy niepokorni, następnym razem na odwrót. A żadna strona nie zrobi drugiej krzywdy. Dowód? Trybunał Stanu, który został wykorzystany bodajże raz... A kilku już by się znalazło co by mogli spokojnie przed nim odpowiadać.