Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +206
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +18
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Zajmuję się produkcją muzyczną. Jeżeli ktoś z Was potrzebuje podkładów muzycznych do swojego projektu, to po prostu zagadajcie gdzieś na priv, a na pewno się dogadamy i stworzymy coś stricte pod dany projekt. Nie musicie przeszukiwać całych internetów w poszukiwaniu odpowiedniej muzyki. Obgadamy projekt, ogólny zamysł i zrobimy coś w odpowiednim klimacie. Jestem gościem, który robi muzykę we własnym studio i który chciałby popracować w trochę innej, wg mnie interesującej płaszczyźnie. Będzie to dla mnie wyzwanie i ciekawe doświadczenie, a dla Was może jakiś kolejny problem z głowy.
Jezeli ktoś jest zainteresowany zachęcam do kontaktu! :)
Mail: adaruc1993@gmail.com
Soundcloud: https://soundcloud.com/adam-rucki
Pozdrawiam równocześnie życząc zdrowych, wesołych i rodzinnych świąt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gamedev #programowanie #pomocnymirek
@zarsthor:
Komentarz usunięty przez autora