Aktywne Wpisy

wiedzmy +3
Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce, ale spróbuję.
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem
Sophos +49
Koleżanka ma JDG.
Co miesiąc 2 tysiące w błoto.
W błoto zwane „składką zdrowotną”.
Jej dziecko dostaje wysypki.
Lekarka
Co miesiąc 2 tysiące w błoto.
W błoto zwane „składką zdrowotną”.
Jej dziecko dostaje wysypki.
Lekarka

#windowsphone #bojowkawindowsphone
I coś czuję, że jutro będę miał zajęcie - przywracanie 8.1 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na wp8.1 działało to tak, że po dłuższym przytrzymaniu przycisku na zestawie głośnomówiącym było piknięcie i mogłem powiedzieć np "zadzwoń do siostra", obecnie to nie działa.
W trybie samochodowym był komunikat "Nowa wiadomość od [nazwa kontaktu] Możesz powiedzieć czytaj lub ignoruj"
w wm10m olewało zupełnie smsy.
Nie robiłem hard resetu po instalacji 10tki, ale
co do języka polskiego w W10 masz rację - nie ma dostępnego i nie czyta sms tak jak w 8.1