Aktywne Wpisy

mariusz5891 +14
Skrzyknęliśmy się z rodzicami z klasy mojego bombelka żeby im odmalować ściany w klasie. Obecnie jest sytuacja jak na picrel, ściana do połowy pamalowana farbą olejną. Jeżeli chcemy pomalować całą ścianę zwykła farbą typu magnat to jak wcześniej potraktować te część olejną? Może jakieś delikatne zmatowienie i później grunt? Co o tym sądzicie? #remontujzwykopem
Tyrande +104
A w pracy dzisiaj siedzę tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#praca #pracbaza #korposwiat #halloween #atencyjnyrozowypasek
#praca #pracbaza #korposwiat #halloween #atencyjnyrozowypasek

Chyba się zakochałem...
Ten sprzęt ma trochę więcej możliwości (np. powtarzacz do grania sam ze sobą), ale tu się skupili na brzmieniach.
#gitara #muzyka
1. Mario
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Ja odgadłem jakieś 50%
EDIT: Guitar rig kosztuje połowe HD500X...
1) laptop z dobrym CPU, bo cpu ogranicza, jak wspomniałeś, możliwości efektu
2) nie masz możliwości zmieniania brzmienia nogą
3) nie masz kaczuchy
owszem, jest to dostępne w Rig Kontrol, ale nie widzę tego jakoś u nich w sklepie.
Tak czy tak cenowo może wyjść gorzej nawet, jeśli nie masz już w domu laptopa i dobrego interfejsu audio.
3. Ac/dc back in black
4. Zapomnialem nazwy
1. Mario - Koji Kondo
2. [nieodgadniete 0:21-0:28] - nie wiem czy to w ogóle jest jakiś utwór konkretny, czy nie jakiś generyczny finish jazzowy
3. Green day boulevard of broken dreams @Helsantonio_Montes
4. Ac/dc back in black @Helsantonio_Montes
5. Metallica - Enter sandman
6. Rage
2 to raczej finisz
@etimeel: wystarczy ci dowolny kontroler midi z pedałem ekspresji, dosc tani i popularny jest np. fcb1010
Jak podłączasz gitarę bezpośrednio pod niegitarowy interfejs i chcesz, żeby to zabrzmiało to uzywaj wejscia o wysokiej impedancji (500kOhm). A jezeli chodzi o
http://en.rammsteinworld.com/rammstein/equipment/richard-zven-kruspe
Rammfire testowałem i do prawdziwej DRki dużo mu brakuje.
@wihajster-do-tentegesowania: Zajebistosc - subiektywna sprawa, co dla jednego jest zajebiste, dla drugiego moze byc niewarte uwagi. A monitory mam, THX dalo im certyfikacje pm3 to jakotako grają. Mam tez Mese DR, tak samo jak programowy model tego wzmacniacza, ktory urywa dupe... I mimo, ze firme NI lubie