Wpis z mikrobloga

#rower #locus

-50% za Locusa Pro
https://play.google.com/store/apps/details?id=menion.android.locus.pro&hl=pl

Polecam, bo dla mnie to najlepsza apka, a testowałem już wiele.
świetne jako mapnik (masa map online/offline), dobre jako nawigacja, bez problemu można podpiąć czujniki, w pełni konfigurowalne wyświetlanie cyferek półprzezroczyste na mapie czy też pełen kokpit cyferek i wykresów. A ciągle odkrywam masę przydatnych funkcji.
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@shusty: również polecam #tylkolocus +live-tracking, konfigurowanie rejestrowania gps (filtrowanie i stabilniejszy pomiar), import prosto z gdrive/dropbox, export do stravy, skróty do innych aplikacji, bezproblemowe wsparcie ant+, a własny konfigurowalny kokpit to największa zaleta.
  • Odpowiedz
@shusty: ja dostałem po niecałych 24h odpowiedź od gynta przez pw. Masz login/hasło i generujesz linki do twojego trackingu, więc jako-taka prywatność jest (można je unieważnić i zrobić nowy).
Export do stravy jest natywnie - trzeba kliknąć na ikonce trybu "gpx" i wybrać inny tryb (strava, wpisać login/pass) i działa. Można nawet użyć profilu wysokości z locusa zamiast stravy co jest normalnie dostępne tylko dla "garminów"
  • Odpowiedz
@sargento: nie bo mam w tel. tylko BT4.0LE, z aliexpres idzie do mnie czujnik za 60zł kadencja i prędkość, zobaczymy jak będzie chodził.

Ogólnie sporo się naczytałem i nie ma zbytniej różnicy między BT4.0 a ANT+, jeśli chodzi o baterie to każdy mówi inaczej. Przy jednym produkcie ktoś to niby testował i mu ANT+ mniej baterii żał, kto inny się odgraża że tylko BT4.0 bo bateria na dłużej starcza... Jedyną
  • Odpowiedz
@szemi: Ma kadencję, ale faktycznie nie pisze. Wejdź do innych sprzedawców i pisze o tym modelu że ma kadencję. No i teraz ten sprzedawca ma bardzo drogo.
  • Odpowiedz
@shusty: już jest:

Discount Price: US $14.54 / piece 1 day left

dawno zamawiałeś? - daj, proszę znać gdzieś pod tagiem albo coś jak będziesz już mógł coś o nim napisać
  • Odpowiedz