Aktywne Wpisy

kwasnydeszcz +88
musiałam zrobić mnóstwo badań do wizyty z medycyny pracy na studia (ekg, okulista, lipidogram, bilirubina, próby wątrobowe) no i wydrukowałam te wyniki razem z morfologia, bo mi zlecił lekarz przy okazji. no i baba tak patrzy i pyta:
- mięsa pani nie je?
- no nie
- szkoda. dlaczego nie je pani mięsa?
- ze względów ideologicznych
- no i ze względów ideologicznych ma pani anemię
czy to jest normalne, że lekarz
- mięsa pani nie je?
- no nie
- szkoda. dlaczego nie je pani mięsa?
- ze względów ideologicznych
- no i ze względów ideologicznych ma pani anemię
czy to jest normalne, że lekarz

Sejmita +35

E-PAPIEROSY I DIACETYL: INFORMACJA, KTÓRA WYWOŁUJE PANIKĘ!
Miliony palaczy, spośród których wielu właśnie planuje świąteczno-noworoczny zakup e-papierosa, zostało w ostatnim czasie zaalarmowanych o nowym niebezpieczeństwie związanym z używaniem e-papierosów. W prasie i internecie pojawiły się artykuły: "Trzy czwarte płynów do e-papierosów zawierało niebezpieczny diacetyl", "Elektroniczne papierosy smakowe mogą wywoływać groźną chorobę płuc"...
Czy informacje na temat zagrożenia te są prawdziwe? Ich treść i data publikacji publikacja są przypadkowe, czy związane z trwającym właśnie procesem tworzenia przepisów regulujących branżę e-papierosową w krajach Unii Europejskiej, Stanach Zjednoczonych i Kanadzie?
Zapraszamy do obejrzenia niezależnego materiału filmowego, którego autorzy prezentują odpowiedzi na te pytania. Podzielcie się ta wiedzą z Waszymi Klientami i Przyjaciółmi.
#epapieros #zdrowie #swiat