@graf_zero: Stara dobra gomułkowska nienawiść do inteligencji. Obalmy ustrój, żeby dokopać wykształciuchom. Za nic na pewno przyjdą bardziej uczciwi, bo w końcu nasi, z rekomendacji wodza. Co prawda bez żadnych kwalifikacji, ale na co one komu potrzebne?
@Kaczypawlak: Było wybranych bezprawnie, ale o tym orzec miał prawo tylko TK, Sejm nie ma takiego umocowania (ani prezydent rówież) - mogą mieć wątpliwości i wtedy kierują wniosek do TK o zbadanie.
Sejm nie ma takiego umocowania (ani prezydent rówież)
@spammaster: Czyli miał przyklepać coś co nie jest jasne z prawem i dopiero czeka na zdanie eksperta? Przecież to czysty debilizm. Sam byś coś podpisywał w ciemno? Ja bym nie podpisywał. Jakby złożył podpis, wyrok byłby później to tych dwóch sędziów by oddało posadki czy nie? Założę się, że by zostali, ponieważ są "niezawiśli", więc bezprawie chcieli przepchnąć i się nie udało(
@adam2a: obejrzyj sobie wykopy typu "pokaż swój widok zza okna", z takich znalezisk można wnioskować że 80% userów jest ze wsi. To by z kolei wyjaśniało te wszystkie postękiwania "ja pracuje za minimalną i nie znam nikogo kto ma 2k na rękę".
@Kaczypawlak: Wg mnie (a nie znam się, więc się wypowiem :)) po orzeczeniu TK, ci 2 byliby wybrani z wadą prawną, więc ich wybór zostałby uznany za nieważny (czyt. niebyły)?
Stara dobra gomułkowska nienawiść do inteligencji. Obalmy ustrój, żeby dokopać wykształciuchom. Za nic na pewno przyjdą bardziej uczciwi, bo w końcu nasi, z rekomendacji wodza. Co prawda bez żadnych kwalifikacji, ale na co one komu potrzebne?
Czy w czasach okazyjnych promocji, gdzie gry z najlepszej półki na takim steamie złapiesz za mniej niż stówkę albo istnienia platform pokroju Eneba albo G2a, łby szczycą się, że piracą gry?
Bo strasznie dużo ludzi do oderwania od koryta.
@CrtZ: A co z wyrokiem Trybunału? Dwóch sędziów było bezprawnie wybranych(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@spammaster: Czyli miał przyklepać coś co nie jest jasne z prawem i dopiero czeka na zdanie eksperta? Przecież to czysty debilizm. Sam byś coś podpisywał w ciemno? Ja bym nie podpisywał. Jakby złożył podpis, wyrok byłby później to tych dwóch sędziów by oddało posadki czy nie? Założę się, że by zostali, ponieważ są "niezawiśli", więc bezprawie chcieli przepchnąć i się nie udało(
@adam2a: obejrzyj sobie wykopy typu "pokaż swój widok zza okna", z takich znalezisk można wnioskować że 80% userów jest ze wsi. To by z kolei wyjaśniało te wszystkie postękiwania "ja pracuje za minimalną i nie znam nikogo kto ma 2k na rękę".
@Kaczypawlak: zawsze mnie bawi jak typowy wykopek wyzywa ludzi którzy go milowo przerastają pod każdym względem
źródło: comment_WlvjrXwrJqx6XOfD3Ldt1qSBnpSZCNy4.jpg
Pobierz@adam2a: INTELIGENCJA?
źródło: comment_kEn2V0vRr2pjX2nImEgtbe8wiQKadDKr.jpg
Pobierz