Wpis z mikrobloga

@koob: ostatnio apple wypuściło to koszmarnie brzydkie etui z baterią do iPhone i chyba wiem dlaczego - po prostu sprawdzają czy Samsung skseruje nawet coś tak brzydkiego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dhMichu: większość nowych ficzerów które wchodzą na ios to stare ficzery androida sprzed paru lat, zwyczajnie odgrzewane kotlety ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przykłady? Zmiana tapety, zmiana dzwonka, haptic feedback, płynnie działająca przeglądarka internetowa
  • Odpowiedz
@Drakalen: kek xD Stabilny... Jest tylko o tyle stabilniejszy od androida, że android pokazuje informacje o wykrzaczonej aplikacji, a ios udaje że nigdy jej nie włączał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@koob: nie, widzę setki p---------h patentów od androida w iosie i od windowsa/linuxa w osx. To że samsung tak szybko to wprowadza znaczy że też pracował nad tym od jakiegoś czasu, za to ajfonowi
  • Odpowiedz
Jest tylko o tyle stabilniejszy od androida, że android pokazuje informacje o wykrzaczonej aplikacji, a ios udaje że nigdy jej nie włączał

@kmicolo: xD Widzę, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Eot
  • Odpowiedz
@Drakalen: ale na ios tez apki potrafia sie czasem zmulic, wylaczyc z d--y itp. Safari czasem nie potrafi zaladowac jakiejs strony, czy tam scroolujesz i nagle sie wylacza ( ͡° ͜ʖ ͡°) naprawili to pamietam w jednej aktualizacji, a w nastepnej znow bylo zepsute i tak kilka razy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡
  • Odpowiedz
@psik64: No, nie mówię, że nie. Mimo wszystko na androidzie miałem dużo apek to tak mulił system, a na iOSie mam ich jeszcze więcej, niektórych już nawet nie używam i po prostu zostawiłem i wszystko śmiga. Jedynie mam problem z apką wypoku, a tak to śmiga wszystko. A Safari nie wiem jak wcześniej miało, teraz śmiga dobrze. Tylko brak flasha przeszkadza.
  • Odpowiedz
@Drakalen: udowodnij mi błąd. Mam iosa na ipadzie, wiem o czym mówię, ty raczej nie. Pewnie porównujesz androida za 400zł z iphonem za 3k i stąd problemy z wydajnością. Ale porównaj np. kilkuletniego nexusa 5 do iphona 5s czy 6 i wtedy pogadamy co bardziej zamula :D
  • Odpowiedz