Wpis z mikrobloga

Siemka Mirki i Mirabelki

Mam taki Problem ze przy wysypaniu sie windowsa 7 (bsod) i ponownym uruchomieniu nie widzial partycji d: gdzie
ja mam na fizycznym dysku 2 partycje (c: d:) po stawieniu na twardo literki (:d) tez nie widzialo partycji d:
wiec wrzucilem plytke z winda 7 i dalem opcje naprawy. Po ponownym uruchomieniu nie widzialo wogole systemu i MBr
wiec znowu repair z win 7 cmd widzi system ale sie przy ladowaniu /win logonie wylancza.

Jakies pomysly bez formatu bo niestety na systemie mam wrazliwe dane + prace ze studii jezei wasz sposob zadziala rozwiaze moj problem napewno sie odwdziecze

TL;DR

Przy bsod uszkodzil sie system plikow na partycji d: nie widzi partycji pozniej i teraz przy winlogonie sie restartuje

wie ktos moze jakie pliki sa za to odpowiedzialne i czy mozna
je poprostu podmienic lub inaczej obejsc zeby mi okienko logowania wyskoczylo i zebym mogl sie zalogowac na swoje konto

#naprawalaptopow #pytanie #it #odziskiwanie #win7 #help #pytaniedoeksperta #informatyka #itguru #windows
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wytrzzeszcz: mam tylko myslalem ze mnie to nie spotka (wiem ze takich ludzi dzieli sie binarnie na tcy co robia i na tcyh co beda robili) sprawdzalem na live cd : C: normalnie, moze jak podnienie jakies pliki z sys32 sie uruchomi narazie ani ostatnia dobra wersja nie dziala crasuhe sie tuz po ani tryb bezpieczny nie dziala przy plikach avasta przestaje i reset
  • Odpowiedz