Aktywne Wpisy

UczesanyPedryl +187
źródło: 1000031636
Pobierz
1-1-1-1 +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000031636
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
A Ty gdzie teraz - Wawa, B-stok?
Ja poczułem, że warto było przez tydzień spać na podłodze, gdy napisała do mnie znajoma, że "mój sukces ją zainspirował" i też chce zmienić lokum ;) (obecnie Białołęka)
Zakochałem się w tym tarasie. Na zdjęciach nie był pokazany, wyjście wyglądało jak normalne balkonowe, otwieram, a tu jebut! Normalnie penthouse ;)
Parapetówka dziś wieczorem, jak już pisałem Paraszutsowi :P
Eeeee, parapetówka bez Małgorzaty to nie parapetówka ;)
Wykopowiczu, pokaż swoje stopy!
- w małej kuchni mała lodóweczka i dwa obskurne palniki bez piekarnika ;) Ale to mi akurat nie robi, i tak gotuje raz na ruski rok
Pewnie negocjując cenę mówiłeś, że uwielbiasz gotować :D
Byłem ciekaw, kto pierwszy zwróci uwagę ;) To nie guma, to - wstyd się przyznać - nieodlepiona dotąd naklejka z buta. Wiem, jestem
Lol :) Ale tak szczerze, z perspektywy najemcy, jakieś podstawowe naczynia tam powinny być... mnie z kolei krew zalewa, kiedy wchodzę do mieszkania po przejechaniu 500
We wszystkich mieszkaniach, które wynajmowałem (a było ich 4) naczynia musiałem sam sobie kołować. I wydawało mi się to normalne.
Tak się uniosłeś, że aż pomyliłeś najemcę z wynajmującym
No nie wiem. To się tak mówi, że oszczędzać łyżkę za 30
To ta moja prawnicza aura, nie przejmuj się. Zaraz się przyznasz do kwalifikowanego wymuszenia rozbójniczego i jazdy po pijaku, spokojnie
kiedyś się podpisałem przez to po złej stronie na umowie :D
Taaa, po prostu buty do zdjęcia tylko pożyczyłeś ze sklepu a po zrobieniu odniosłeś, bo tak naprawdę Cię nie stać.