Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +36
źródło: 1758558349022
Pobierz
PrankmeisterXD +68
źródło: 1000055483
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1758558349022
Pobierz
źródło: 1000055483
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Choć wbrew wykopkowemu myśleniu, nie powiem, że to jej wina itp Bo nawet gdyby tak było, ja widzę przede wszystkim swoją, za mało się starałem widać. Choć wg niej nie, po prostu inne charaktery, zresztą mieszka obok w bloku, bym jak najwięcej się z córcią widział. Ciężko tak , po tylu latach... dobrze, że nie muszę mówić, bo gardło ściśnięte, choć pisać też ciężko.
#gorzkiezale #strata #smuteczek #szukammiejscainiewidze
W każdym razie trzymaj się i wychowuj córeczkę na dobrą kobitę.
@ashardin: Ja sobie sam wyrzucam to samo, ale ciężko poradzić, jak coś takiego przychodzi, najtwardszego potrafi złamać, o ile się nie jest złamasem ;)
Na teraz polecam zrobić te wszystkie rzeczy, których Ci nie pozwalała (oj pewnie było sporo), ogarnąć sprawy z córką, nie dać
Komentarz usunięty przez autora
co do reszty tekstu - nie tylko zdrada czy chlanie może zniszczyć związek. jeśli partner nie jest szczęśliwy, to brak chlania i zdrad nie jest i nie musi być wystarczającym powodem, by trwać w tym do końca życia. nie ma sensu jednak tutaj mówić o winie - czasem po
Komentarz usunięty przez moderatora
@TheMan: Dokładnie, ale cóż mogę zrobić. Ja i tak się cieszę, że mam kontakt z córką, zwłaszcza jak na wykopie czytam, do jakich środków muszą się ojcowie posuwać, by swoje dzieci zobaczyć.
Mężczyźni czasami się smucą. Sęk w tym, że smucenie się nic mu nie pomoże, a tylko pogłębi problem. Niestety - kobiety w sporej części nie lubią smutnych facetów z problemami. Mężczyzna często musi po prostu poradzić sobie z problemem sam - nie dlatego, że tak wypada, ale dlatego, że po prostu nikt inny mu nie pomoże (bo nie chce lub bo nie jest w stanie). Ponadto, mężczyzną który jest
LUDZIE czasami się smucą. do tego zmierzam. kobieta zostawiona w ten sam sposób też powinna zadbać o swój interes. płeć tu naprawdę nie ma znaczenia.