KrZyChU_6464
141
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
G.....u
G.....u
@KrZyChU_6464: Bardziej to ;) A i tak nie dzieciństwo lol ;)
32
r.....r
r.....r
@BobBuilder: A za moich czasów to młodzież miała większy szacunek do starszych! Sorry, rozumiem jeszcze płakanie na gameplay ale jak ktoś twierdzi ze w poprzednich nie było dzieci na serwerach i ogólnie kultura to chyba grał bez słuchawek.
21
VaticanVice
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
12
Polanin
Polanin
8
B.....r
B.....r
@KrZyChU_6464: CSGO ssie z porównaniem do poprzednich wersji CSa. Za duży wysyp gówniaków "które dymało nasze matki".

We wcześniejsze części CSa chodziło się do kafejki grać po LANie i to była dopiero atmosfera.

A tak w ogóle to trochę #rakcontent.
4
r.....r
r.....r
@BobBuilder: No nawet jeśli, to nie jest to wina gry tylko społeczności. Więc gadanie, że CS:GO jest gorsze od CS 1.6 ponieważ jest za popularny (bo tak naprawdę duży napływ dzieci jest spowodowany popularnością gry) jest nielogiczne
3
d.....y
d.....y
@VaticanVice: "Ja mam 15, ale po mutacji" xDDD
3
2.....r
2.....r
@BobBuilder: to raczej współczesne dzieci takie są, to nie wina gry
2
B.....r
B.....r
@resor: Możliwe, w każdym razie ja wywodzę się z etosu, że po rodzinie się nie jeździ. Jak ktoś jeździł po rodzicach / rodzeństwie etc. to z automatu po pysku dostawał ewentualnie jak delikwenta rodzice się dowiedzieli o takiej sytuacji to od nich jeszcze pasem po dupie. Teraz gówniarstwo za zasłoną internetu myśli, że im wszystko wolno, bo nie ma styczności twarzą w twarz z przeciwnikiem.
1
RPG-7
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
iniekcja
@RPG-7: aj waj, ez lik ur mother
0