Stworzenie KTS Weszło z tego co pamiętam, zostało "odsunięte w nieokreśloną przyszłość" albo może i odeszło w zupełny niebyt. Co sądzicie o tym, by tę ideę, klub powołali do życia fani/czytelnicy Weszło? Naturalnie wszystko pod Waszymi auspicjami.
@Krzysztof_Stanowski: A ja z innej beczki jak juz jesteś online. Często w tej Barcelonie jesteś, teraz mieszkasz na jakiś czas więc na pewno poznasz miasto lepiej. Może za jakiś czas któryś z felietonów byś poświęcił opisaniu ciekawych miejsc w Barcelonie ale mniej znanych turystycznie? Czy nie Twoja działka zupełnie? :-P
@Krzysztof_Stanowski: Ha! Grzechem było nie spróbować, swoiste błogosławieństwo. Dostałem taką propozycję, a jej najprostszy plan zakłada: 1) zebranie fanów 2) założenie klubu w formie stowarzyszenia 3) zebranie środków (na start zapewne od fanów) 4) start na najniższym szczeblu rozgrywkowym w
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Stworzenie KTS Weszło z tego co pamiętam, zostało "odsunięte w nieokreśloną przyszłość" albo może i odeszło w zupełny niebyt. Co sądzicie o tym, by tę ideę, klub powołali do życia fani/czytelnicy Weszło? Naturalnie wszystko pod Waszymi auspicjami.
#pilkanozna #weszlo #kartofliska
Dostałem taką propozycję, a jej najprostszy plan zakłada:
1) zebranie fanów
2) założenie klubu w formie stowarzyszenia
3) zebranie środków (na start zapewne od fanów)
4) start na najniższym szczeblu rozgrywkowym w