Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +55
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

AgentGRU +116

źródło: comment_rCRjnFk8HsVLhdQSTmSgazkI2TlkZ2j3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Co do projektu. Najgorsza jest czcionka. W połączeniu z tym cieniem do niej dodanym wygląda beznadziejnie.
Na początek poszukaj jakiejś fajnej dynamicznej, agresywnej czcionki i fajnie rozmieść napisy. Wyróżnij jakoś nazwiska głównych gwiazd ( np. daj je większą czcionką). Do zdjęcia dodaj może jakiś fajny filtr + jakiś pędzel z jakimś dobrym trybem mieszania bo narazie to zdjęcie z brzydkimi napisami.
No i
źródło: comment_4x6PMmCspwjlYDDwCHyEoJ4n04SkuX8O.jpg
Pobierz