Wpis z mikrobloga

Nie fapanie nie ma żadnego sensu. Jedyne co to katujecie się i próbujecie przekonać samych siebie, że jesteście "normalni". Normalni ludzie jednak się masturbują. Jest to nawet zdrowe (oczywiście nie 15 razy dziennie). Ludzie w związkach się masturbują. Jeżeli myślicie, że walenie to główna przyczyna waszych problemów to niestety muszę wam powiedzieć, że to nie to.
#nofapchallenge
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ReniferApokalipsy: ja prdle xD ktoś może robić cokolwiek, nie wiem, chodzić po bułki do sklepu i zawsze znajdzie się jakiś autorytet, mesjasz można powiedzieć, który powie czemu to nie ma sensu, uświadomi te biedne robaki. Dzięki ci, wielki reniferze, mesjaszu!
  • Odpowiedz
@ReniferApokalipsy:

Nie fapanie nie ma żadnego sensu.

Powiedziala kobieta, która nawet nie wie jak to działa XD Każdy facet który spróbował, nie ważne, czy jest s---------y, czy normalny, powie ci, że to działa. Ba, jak się nie masturbuje pare dni to już widać kilka zmian poza większym popędem.
  • Odpowiedz
@dex_ter:

Przez kilka dni/tygodni działa. Potem entuzjazm opada, a pojawiają się efekty uboczne.

Nie wiem, wytrzymałem maks 2 tygodnie ( ͡º ͜ʖ͡º) Ale po paru dniach bez masturbacji widać już zwiększoną pewność siebie i większa ochota pogoni za samiczkami, większa energia - no i większą chęć do robienia czegoś konstruktywnego, bo czymś trzeba mózg zająć.
  • Odpowiedz