Aktywne Wpisy

MonazoPL +118
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +105
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

Niestety w późniejszych latach trafiłem na nauczyciela, który sprowadzał moje błędy do zwykłego nieuctwa, był niesprawiedliwy, zdenerwowałem się i wypiąłem na matematykę. Po latach większość rzeczy zapomniałem.
W dzisiejszych czasach teoretycznie nie jest mi ona do niczego potrzebna, potrafię dość szybko wykonywać podstawowe operacje również na dość dużych liczbach w pamięci, co z resztą sprawa mi frajdę, bo stanowi dobrą gimnastykę dla mózgu. Bardzo lubię wszelkiego rodzaju łamigłówki, a gdy widzę na necie zadania matematyczne, to aż mnie skręca, że nie mogę do nich usiąść. Dlatego byłbym niezwykle szczęśliwy, gdyby ktoś mógł polecić coś odnośnie mojej prośby, bardzo chciałbym się dokształcić. Najchętniej coś w stylu tych webowych aplikacji do nauki języków obcych, tylko z matematyką. Za pomoc z góry dzięki!
#matematyka #aplikacje i może odrobinę #programowanie
Tematy -> Matematyka
Jakieś wolframyalpha i inne cuda mogą ci się przydać jak będziesz rozkminiał 3 wymiary.
ja nie robiąc kompletnie nic miałem 6 na koniec w 4,5,6 podstawówki, 1,2,3 gimnazjum i 3 liceum, życie jest niesprawiedliwe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale za to na studiach warunek z analizy ᶘᵒᴥᵒᶅ
Moim zdaniem najlepsza strona do nauki podstaw to matematyka.pisz.pl