Wpis z mikrobloga

Czesc, jutro mam kolokwium i na nie nie ide :3
Nie ide, bo nie umiem, nie zdazylam sie nauczyc. Nie ide, bo jestem glupim zjebem. Nie ide, bo nie mam za grosz umiejetnosci planowania. Jestem glupim niedorobem ktory nigdy nie robi tego co powinien, i chce. Mimo, ze pozada efektu, to nic w jego kierunku nie robi.
To nie sa smieszne obrazki o hehe, prokrastynacji, hehe, tylko patologiczne j-----e sobie zycia. Ile ja juz w zyciu p---------m przez odkladanie rzeczy na pozniej, suma sumarum - na nigdy.

Jestem c-----a i glupia. Czuje, ze jedyne co mi wychodzi to p---------e sobie zycia i p---------e o tym w internetach. Nie wiem, co robic.

Jestem zalosna, ale przepraszam, musialam sie gdzies z tym wyrzygac.

#gorzkiezale
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@soma_: Pipciu! Nie jesteś żałosna, weź się w garść i skończ pieprzyć o sobie te głupoty. Ogranicz Mirko, weź książkę do ręki, wygospodaruj sobie czas dla siebie! Będzie dobrze :)
  • Odpowiedz
@soma_: koleżanko, nie ty jedna. może i jestem w techbazie, ale tym samym p---------m sobie życie. Jak to śpiewa Rise Against: "Raise your glass now and celebrate exactly what you've done. Just pull off another day of knowing where you're from."
  • Odpowiedz
@soma_: potrzebny Ci bat nad głową który Ci pokaże że ruszenie dupska wcale nie jest takie trudne : D Idziesz se do kuchni po kawę, jak masz jakiś nocny w pobliżu to po słodkie do tego, masz w hcuj czasu żeby się nauczyć, jesteś w stanie stać się specjalistką z jakiegokolwiek tematu w ciągu nocy, odeśpisz jak już napiszesz kolosa z zadowoleniem, że tym razem nie z------ś i wcale nie
  • Odpowiedz
@soma_: @Voodoo476: Popieram kolegę. Użalanie się nad sobą nic nie da, jedynie tracisz czas, który mogłabyś przeznaczyć na naukę. Wypij kawę, weź się do roboty i do rana ogarniesz materiał, wystarczy chcieć.
  • Odpowiedz