Aktywne Wpisy

ibleedforyou +361
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +257
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

Witka, zainstalowalem winde 7 (oryginal), niestety mam sama plyte, pudelko gdzies wcielo.
Z tego co mnie poinstruowali mialem zadzwonic, podac id produktu i zostanie wygenerowany klucz do wpisania.
Problem jest tylko taki, ze nie mam opcji aby zadzwonic, tylko co z tym fantem zrobic?
źródło: comment_1GFGrH7cLMjtjAIFCI41WI79Q6MWs4zS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Automatyczna aktywacja telefoniczna dostępna całą dobę.
A) Open the Start Menu, and type slui.exe 4 and press Enter.
3. If prompted by UAC, then click on Yes.
niestety wciaz brak opcji dzwonienia;p
źródło: comment_dgBSuvy0INHZjoZUQFOjcVERAvcNlQLt.jpg
Pobierzdzieki, zaraz zadzwonie i moze sie uda
@Invar:
aha
źródło: comment_eMBqjtYfqfsdD0ldtfa4jBAYSL1bJCCB.jpg
Pobierza to nie jest ten zamazany numer na ss?
Nie, masz wyżej link w sumie to co Ci podałem ^^ musi działać juz tak aktywowalem
ok, udalo sie dodzwonic z drugiego telefonu.
przeszedlem caly proces, po czym sekretarka powiedziala, ze zaraz polaczy mnie z pracownikiem, ale niestety nikt teraz nie pracuje.
ja tez mialem caly czas automat, az do momentu wklepania tych wszystkich 9 pol z 6 znakami..
d--a, wklepalem jeszcze raz. slysze tylko tekst, ze moment prosze czekac, generujemy Twoj kod, po czym chce mnie laczyc z konsultantem
sprobuje jutro, jak nie przejdzie to sciagne witaminke i nie bede sie p-------l:)
k---a, tego sie tylko teraz boje
http://www.wykop.pl/ramka/1199357/jak-dalem-sie-naciac-na-bezplatna-infolinie-microsoftu-ku-przestrodze/