Aktywne Wpisy

denazyfikacja +575
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz
jmuhha +12
Jak jeszcze raz uslyszę, że programiści tak narzekają na swoje zarobki (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000020926
Pobierz

Zdałem na C za pierwszym podejściem. Na teorie wskoczyłem jakoś o 10.20, kilka minut później (z wynikiem 0 błędów i jako pierwszy) kierowałem się do poczekalni na test praktyczny. Godzina dreptania w korytarzu i wołają moje nazwisko. Wskakuje do wozu, łuk do przodu, cofam, staje a gościu mi otwiera drzwi i mówi, że jeszcze 4 metry mam z tyłu Oo. Ustawiam samochód jeszcze raz. Patrze w te lustro które jest na drzwiach pasażera i skierowane jest na dół. Widzę mały szary kwadracik dosłownie na środku lustra w pozycji wyjściowej, czyli pewnie na to egzaminatorzy podstawiają wozy. Powtórka wychodzi perfekcyjnie (korzystam z tego kwadracika) dalej prostopadłe tyłem i zawracanie, poszło gładko. Na mieście luzik, raz mnie gościu nie wpuścił z kończącego się pasa i dość mocno przyhamowałem stając częściowo już na pasie na który chciałem się dostać, no i raz kierunku nie dałem. Ogólnie trudno nie było, ważne jest by nie popełniać błędów i się nie spieszyć. Aha zdawałem w WORD #szczecin
a w Norwegii już na mnie betonowóz czeka :D