Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +31
karetpoker +1
#pracait #programista15k #programowanie #korposwiat #pracbaza
O co chodzi z tymi ogłoszeniami w IT? Chcę zmienić branżę na IT. Od trzech miesięcy szukam pracy jako Junior frontend Developer, nie dostałem ani jednej niezautomatyzowanej odpowiedzi na CV. Portfolio mam dopracowane. Dostaję tylko zwrotkę "dziękujemy za udział w rekrutacji" i cisza.
O co tu chodzi? To są jakieś lewe ogłoszenia? Wyłudzanie danych? Złożyłem jakieś 100
O co chodzi z tymi ogłoszeniami w IT? Chcę zmienić branżę na IT. Od trzech miesięcy szukam pracy jako Junior frontend Developer, nie dostałem ani jednej niezautomatyzowanej odpowiedzi na CV. Portfolio mam dopracowane. Dostaję tylko zwrotkę "dziękujemy za udział w rekrutacji" i cisza.
O co tu chodzi? To są jakieś lewe ogłoszenia? Wyłudzanie danych? Złożyłem jakieś 100

Dla przypomnienia:
1) Po zapisaniu się na jakiś kurs jest on na koncie dożywotnio czyli do czasu usunięcia Udemy.com
2) Kupony mają ograniczenie czasowe i/lub ilościowe. Chcesz mieć jakiś kurs, to zapisuj się jak najszybciej. Smęty typu "a teraz jest płatne" ignoruję. Widocznie byłeś/byłaś za wolny/wolna.
Nie chcesz pominąć żadnego wpisu? Obserwuj tag #kursyudemy i zapisz się do wołania: LINK
Zrobiłeś/zrobiłaś jakiś kurs? Oceń go w tagu #oceniamyudemy.
Mind Power- Attract Money Using Mind Power Techniques
Python 100% Hands-On: Learn Python by Writing Python Code!
Logo Design Masterclass: Learn Logo Design + Illustrator
Get a Free landline. Fire your phone company. Life hacks 1
How to build an etsy ecommerce home business in record time
Boost Your Productivity By Running Effective Agile Meetings
Periscope - The One Button Solution To Get Your Message Seen
Promo Videos - Make a Kick-Ass Animated Video in 4 Hours
Udemy: How To Write The Best Course Summary And Grow Sales!
Email Marketing Basics: A Step-by-Step Beginner's Guide
JOB Hacking - 30 Minutes Job Resume Makeover
Get Sleep Now - Fall Asleep Quickly and Wake Up Energized
Build a Website in 30 Minutes
The A to Z Guide to Wine for Newbies, Taught by a Winemaker
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @nihil_novi @kruszyniasty @pekiruni @MirkoStats @ChineseMobilePhones @ksiengz @Hardporecorn @Madbest @Lolth @kavillock @Quilo @pauleta19 @rawciu @P0lak @mazi_ @masash @Netcod @Portabele @KarpatQ @Sunriseq
@nihil_novi: o gurwa boję się xD
@nihil_novi: myślałem, że chodzi o linuxa xD
@MirkoStats: niespodzianka! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora