Wpis z mikrobloga

Dla wszystkich CEBULAKÓW! Macie wy godność człowieka by zamawiać więcej przedmiotów z 15 multi kont? zamiast zrobić sobie jedno konto i być uczciwym oraz zamówić tylko przedmioty które będą wam potrzebne lub które można komuś sprezentować pod choinke,urodziny cokolwiek byle by tego użyc... A nie taki @Gother zamówi sobie 40 poduszko kup, 1024 ruskich flag, 700 szmacianych szlafroków japońskich pozamawianych na psa,ryby,osiedlowego kota i dżdżownice którą rozdeptał 2 dni temu na swoim podwórku. Albo debile które specjalnie idą skorzystać z komputera sąsiada by zamówić coś za 5 powtarzam 5 centów.. w przeliczeniu na PLN daje to ~20groszy! Poniżyć się dla 20 groszy? chce wam sie? Już bardziej szanuje moherów rozbijających namioty pod lidlem tydzień przed promocją toreb by tylko załapać się na 5 toreb na głowe 5 TOREB TAK 5 NIE 50 JAK WY TO ROBICIE Z JD. Albo eeeeee mirki mam problem!?!!?! wyskoczyło mi IMPORTANT MESSAGE o co chodzi? Dostaliście blokadę bo wykorzystaliście limit dzienny na zamawianie i jeszcze pytacie co zrobić by wycebulić więcej.. eh.. PATRZCIE TO JEST KOD "CHWDP997" Wystarczy go wpisać przy rejestracji i dostajecie wille na majorce a sam Bronisław Komorowski będzie wam robił bułki z pasztetem codziennie rano jeśli tylko użyjecie tego kodu! No pochwalcie się ile osób już wystawiło rodzine by stali z transparentami na których są wypisane wasze BONUSOWE KODY DO REJESTRACJI? naprawde.. zal mi was.
#jd #pasta

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A nie taki @Gother zamówi sobie 40 poduszko kup, 1024 ruskich flag, 700 szmacianych szlafroków japońskich pozamawianych na psa,ryby,osiedlowego kota i dżdżownice którą rozdeptał 2 dni temu na swoim podwórku. Albo debile które specjalnie idą skorzystać z komputera sąsiada by zamówić coś za 5 powtarzam 5 centów.. w przeliczeniu n

@t3zz: tak tak jasne
  • Odpowiedz
@t3zz: A myślisz, że te wszystkie bzdety co kupujesz na allegro to sprzedawcy w jaki sposób zdobyli? Właśnie na takich akcjach
  • Odpowiedz
@PrawdaWasWyzwoli: Jakie złodziejstwo? Przeciez sklep sam to rozdaje za 20 groszy, a tylko glupki zakladaja te multikonta, ja dostalem z 20x 10$ z samych refów wrzuconych na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz