Aktywne Wpisy
mickpl +251
Każdy boomer dostał za PRL mieszkanie za darmo. To co janusze wspominają, o zgrozo, to że "trzeba było długo czekać". Wtedy to "czekanie" to była ogromna afera i problem, więc do dzisiaj im się wyrywa, że była przez to prawdziwa tragedia, dramat i apokalipsa.
A jak się doczekali mieszkania ZA DARMO XD to np. dramat bo ściany lekko krzywe.
Potem te mieszkania wykupili w latach 90-00 za praktycznie darmoszkę i albo do
A jak się doczekali mieszkania ZA DARMO XD to np. dramat bo ściany lekko krzywe.
Potem te mieszkania wykupili w latach 90-00 za praktycznie darmoszkę i albo do
mickpl +134
Januszom zachodzącym w głowę gdzie no ci studenci na których od 3 miesięcy czeka mój kurnik podzielony na 6 pokoi odpowiadam.
Po pierwsze Ukraińcy dalej masowo opuszczają Polskę (głównie na zachód), a prawie połowa deklaruje wyjazd do końca roku.
Po drugie zaledwie 54% tegorocznych maturzystów planuje iść na studia. 10 lat temu szło 95%. Czyli nie tylko liczba młodych generalnie spada, ale o połowę spadła liczba osób idących na studiach.
Czy
Po pierwsze Ukraińcy dalej masowo opuszczają Polskę (głównie na zachód), a prawie połowa deklaruje wyjazd do końca roku.
Po drugie zaledwie 54% tegorocznych maturzystów planuje iść na studia. 10 lat temu szło 95%. Czyli nie tylko liczba młodych generalnie spada, ale o połowę spadła liczba osób idących na studiach.
Czy
Mirek, który jest bardzo mocno skrzywiony i chce się zabić z tej strony.
Właśnie dowiedziałem się, że moja najostatniejsza ex ma wczesną kiłę, jeżeli ja też to się zabijam.
A pewnie też, bo ona uprawiała s--s tylko ze mną, ja z kolei wcześniej z kilkunastoma prostytutkami.
Jednocześnie jestem strasznym fetyszystą scatu. Tak, jedzenia kału i srania do ryja, poważnie. Ze sto razy spożywałem już własny stolec. A parę razy stolec prostytutek. Nie mówiąc nawet o rozsmarowywaniu po całym ciele, w tym we włosach. 90% p---o do którego się onanizuję, to srające do ust aktorki.
Skoro takie rzeczy są moją przyjemnością, to tak chciałbym umrzeć. Pamiętam jak byłem mały, to na wsi moich dziadków był wychodek, w którym było od cholery gówna po którym chodziły jakieś robaki. Niestety już go nie ma. Chciałbym umrzeć jedząc tak duże ilości gówna, aż w końcu umrę z zatrucia.
Jakieś protipy gdzie najbliżej #krakow znajdę miejsce, gdzie będą dziesiątki kilogramów gówna?
Tylko koniecznie ludzkiego, inne nie wchodzi w rachubę.
Oczywiście jest możliwość, że nie mam kiły, wtedy nic nie o--------ę, ale jak mam, to czym puszczę streama po LTE z telefonu z androidem? Zrobię strumień z tego i wrzucę na wykop, założę nawet własny tag #chorobaskunksa, pod który wrzucę informacje czy mam jednak tę kiłę. Jeśli tak, to niedługo szykujcie się na wpis z nadchodzącym streamem, też go tak otaguję.
#f----z #samobojstwo #feels #przegryw #depresja #coolstory #truestory #choroba #nocnazmiana
1) dała cnotę jakiemuś suodkiemu misiowi (skunskowi)
2) złapała kiłę
3) po streamie z s---------o dowie się, że te jego urocze usta która z taka przyjemnością całowała przewaliły więcej gówna niż niewielka oczyszczalnia ścieków
4) PROFIT!
A chlopak robi tylko eksperyment spoleczny jak bardzo z-----i sa mirkowie. I sporo tu takich...
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Bajt jak stąd do Ugandy
2. Ale jeśli nie... ciekawe, że ani ty ani nikt wyżej nie przejął się tym, że przypuszczalnie zaraziłeś swoją byłą dziewczynę i masz to, nomen omen, w d$pie.
3. Kiła jest uleczalna, w XIX w siała pogrom, ale w dzisiejszych czasach w Europie, trzeba się postarać, żeby to złapać. Dawniej przesądem była uważana za karę za niemoralne/niewłaściwe życie, i na twoim przykładzie, najwyraźniej
@SkunksZlodziejaszek: K---A CO
K---A CO
K---A CO
@SkunksZlodziejaszek: K---A, CO? P------o? No, k---a... ja p------ę (ʘ_ʘ)