Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Jak podjąć decyzję o przyszłości zawodowej? Ⓘ
Cześć,
Piszę do osób z doświadczeniem na rynku pracy.
Mam 19 lat i stoję przed trudnym wyborem: iść do pracy, na studia, czy zrobić coś innego. Po szkole mogę liczyć tylko na minimalne wynagrodzenie, choć w jednym korpo przyjmują osoby takie jak ja. Praca to głównie nocne zmiany, zarobki około 5500 zł na rękę – bardzo przyzwoicie jak na start, ale nie wiem, czy pracowanie tam całe
Cześć,
Piszę do osób z doświadczeniem na rynku pracy.
Mam 19 lat i stoję przed trudnym wyborem: iść do pracy, na studia, czy zrobić coś innego. Po szkole mogę liczyć tylko na minimalne wynagrodzenie, choć w jednym korpo przyjmują osoby takie jak ja. Praca to głównie nocne zmiany, zarobki około 5500 zł na rękę – bardzo przyzwoicie jak na start, ale nie wiem, czy pracowanie tam całe

Siemanko nocna. Kto też chory? Mózg mi zaraz wypłynieeeee

źródło: comment_FIdq2A498D4pYXIfHPExwX0UikaWc9fO.jpg
Pobierzźródło: comment_t6anjvpyBYol6mLFlGyUMxcYeSoWjcam.jpg
Pobierz@Enzo_Molinari: jakieś szczegóły?
http://amphetamines.com/adolf-hitler.html
From 1942, the Nazi leader Adolf Hitler received daily injections of methamphetamine from his personal physician, Dr Theodor Morell. The Führer was also familiar with cocaine. Hitler's ailments have been attributed to everything from tertiary syphilis to Parkinson's disease. But many of The Führer's clinical signs and symptoms may have been caused by his exotic drug