Wpis z mikrobloga

Od niemal 4 godzin siedze bezproduktywnie w pracy. I nie to ze nie mam ochoty czymkolwiek sie zajac. Ja nie mam co robic. A musze tu siedziec. Wczoraj bylo podobnie. Naprawde nie ma nic gorszego niz brak jakiegokolwiek zajecia. Ktos powie ze placa mi za to... no ok ale ile mozna? Po 2 miesiacach pelnych nadgodzin i pracy 7 dni w tyg nagle nic... #nuda #gorzkiezale #praca
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tmh7 gdy robie to robie sporo. pracuje jako TL w centrum dystrybucyjnym M&S w Sheffield. Nasz dzial to wyposazenie sklepow... wszystkie M&Sy na swiecie obslugujemy a wlasnie zakonczylismy wysylke wystroju swiatecznego i zasadniczo zaczyna sie dla nas martwy okres.
  • Odpowiedz
@zuberek90: nie przejmuj sie. U mnie w firmie juz dwa tyg martwy okres. 8h non stop tylko wypok katuje. Wracam do domu bardziej u-----y po 8 h niż bym pracował na budowie
  • Odpowiedz
@methanex: cos w tym jest. takie nic nie robienie jest bardziej meczace. do tego czas sie dluzy a gdy juz sie wraca do domu nie ma sie ochoty na cokolwiek. Jeszcze tylko 4h... Pocieszam sie tym ze CL dzisiaj a w miedzy czasie rozgladam sie za swiatecznym prezentem dla dziewczyny (chyba nie za wczesnie?)
  • Odpowiedz