Wpis z mikrobloga

Tak na serio #!$%@?ąc od słów krula to ja bym dał szansę PiSowi. Nareszcie mamy rząd, który nie będzie miał wymówek, że 'koalicjant nam nie pomógł'. Kaczyński dość jasno powiedział, że pomimo większościowego rządu chce współpracować, i potraktowałbym to jako uśmiech w stronę Kukiza i Korwina. Serio. Jeśli Korwin wejdzie do sejmu, a bardzo bym tego chciał, to mam nadzieję że będzie stanowił podporę dla rządu w celu naprawiania tego kraju.

Bo PiS jest jaki jest, ale Lech Kaczyński nie cykał się wesprzeć Gruzji, kiedy wszyscy mieli #!$%@? tak jak teraz z Ukrainą. Nie zachowujcie się jak Grażyny i serio dajcie szansę temu krajowi. Bo jak bedziemy po każdych wyborach płakać że nie 'wygraliśmy tak jak chcieliśmi, a jak nie my to nikt kraju nie zmieni' to bedzie masakra.

Weźmy się, #!$%@?, do kupy, bo jest w #!$%@? niedobrze, a my sobie będziemy wojenki toczyć jak dzieci w piaskownicy.

#po #polityka #kukiz #korwin #pis #psl
#wybory
  • 5
@d__k: Ja miałem głosować na PiS ale oddałem na krowina głos.PiSu się nie boje kto wie może maja fajne pomysły. Trzeba dac im szanse i tyle. Rządzili tylko 2 lata i to nie samodzielnie. Teraz maja wielką okazje się wykazać.
@unknown_stranger: No bo Ci to spełnią. Serio? Myślisz, że oni nie wiedzą, że tego moga nie spełnić? Akurat kwota wolna od podatku to imho must be i to wprowadzą, tak 500 zł na gówniaka i wzrost minimalnej to były hasła, żeby idioci kupili ich program. Prawda jest taka, że gdyby którakolwiek partia na serio pokazała co trzeba zrobić żeby ogarnąć ten #!$%@? budżet, to by nikt na ich pomysły nie zagłosował.
@d__k: Nie wiem ile z tego spełnią, ale oni chyba w to wierzą i trochę się tego obawiam. A kwota wolna na poziomie 8 tys. to jakiś żart skoro najgorzej zarabiający uzyskują dochód netto 15600 pln w ciągu roku. 20 tysi to minimum - jak dla mnie. Żadna partia socjalistyczna nie jest w stanie uwolnić obywateli od obciążeń fiskalnych.
@unknown_stranger: Sam fakt podniesienia to dobry start no bo 3k to śmiech

20 tysi to minimum

@unknown_stranger: racja

Nie wiem ile z tego spełnią, ale oni chyba w to wierzą i trochę się tego obawiam.

@unknown_stranger: Tu Cię pocieszę - dobry PR. W radiu maryja i tv trwam (nie cierpię ale babcia ogląda) już kilkukrotnie stwierdzali, że na ulgi musi być nas stać i że muszą dokładnie wyliczyć kiedy