Aktywne Wpisy
open_or_die +2294
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
tobaccotobacco +867
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Bo PiS jest jaki jest, ale Lech Kaczyński nie cykał się wesprzeć Gruzji, kiedy wszyscy mieli #!$%@? tak jak teraz z Ukrainą. Nie zachowujcie się jak Grażyny i serio dajcie szansę temu krajowi. Bo jak bedziemy po każdych wyborach płakać że nie 'wygraliśmy tak jak chcieliśmi, a jak nie my to nikt kraju nie zmieni' to bedzie masakra.
Weźmy się, #!$%@?, do kupy, bo jest w #!$%@? niedobrze, a my sobie będziemy wojenki toczyć jak dzieci w piaskownicy.
#po #polityka #kukiz #korwin #pis #psl
#wybory
@unknown_stranger: racja
@unknown_stranger: Tu Cię pocieszę - dobry PR. W radiu maryja i tv trwam (nie cierpię ale babcia ogląda) już kilkukrotnie stwierdzali, że na ulgi musi być nas stać i że muszą dokładnie wyliczyć kiedy