Wpis z mikrobloga

@Enzo_Molinari: sam z przyjemnością inspekcjowałbym :) Tylko kurcze już parę lat temu wypadłem z branży, orłem w technice nigdy nie byłem i zwyczajnie się przestraszyłem, czy buraków bym nie narobił montując kolejne stanowiska... Nie mniej filmik fajny. Dzięki!
@Enzo_Molinari: Nauczycieli chyba miałem dobrych, bo przez parę lat pracy większych przypałów nie miałem. Siebie (jak widać), ani nikogo w pobliżu też nie zabiłem...
Edyta: Uczyłem się od ludzi i z ludźmi dzięki którym do tej pracy trafiłem, z internetu, książek.
@Enzo_Molinari: Przejrzałem dokumenty na stronie OTDL i pomimo, że pracowałem trochę wcześniej, niż data ich wydania, to wydały mi się tak logiczne, naturalne i znajome, że aż będę musiał poszukać, czy jakiś papier mnie z nimi nie wiąże :)
@Enzo_Molinari: lata później przy zupełnie naziemnych zajęciach zaprotestował prawy łokieć, potem lewy nadgarstek, ostatnio o mało nie połamałem nogi w kostce i coś dziwnie puchnął mi stawy w palcach... słowem, na ścianie mógłbym stwarzać zagrożenie dla siebie i innych. A tak myślę, że uczciwej oceny swoich możliwości i respektu przed zagrożeniami nie zastąpi żaden papier... Ale kto wie. Może kiedyś. Bo kto się kiedyś spodziewał, że będę na sznurkach robić, albo