Aktywne Wpisy
Czy za 3-5 tys. da się kupić jakieś auto w które nie będzie trzeba władować 20 tys. w naprawę, żeby przeszło przegląd? Na jakie modele zwracać uwagę (zarówno pod kątem pozytywnym ale i też negatywnym).
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Kearnage +113
"hurr durr, utknąłem w korku, przez tych zjebów w getrach zmarnowałem mniej czasu przed komputerem"
miasto jest dla ludzi, nie samochodów, także takie imprezy mogłyby odbywać się codziennie.
#biegajzwykopem #bieganie #bekazpodludzi
Biegacze niczemu nie są winni, jedynym winnym złej organizacji jest organizator.
Tylko tej dyskusji nawet nie powinno być. Kraków to miasto z wieloma dogodniejszymi miejscami do zorganizowania maratonu, wybrano centrum miasta. Za wydanie na to zgody ktoś powinien stracić pracę.
Rolkarze przynajmniej przez Hutę jechali. To tak gdzieś tysiąc razy lepsze rozwiązanie.
@UndaMarina: jeśli ktoś się cieszy, a ktoś inny zarabia na tym to nie widzę problemu.
@Furiat: kurierzy, nawet gdyby drogi były puste, będą się spóźniać, bo ich intelekt jest na poziomie małpy. zresztą tam wyżej ktoś pisze, że "planowanie trasy nie jest obowiązkiem kuriera"
Niech organizują maratony na terenach zielonych, gdzie nie trzeba blokować ulic i zmieniać całej komunikacji miejskiej.
@Furiat: ale ambulans zostanie przepuszczony :)
Nie narzucaj jako mniejszość utrudniania życia wszystkim mieszkańcom.
Takie imprezy powinne zostać organizowane na uboczu miast, tak żeby pozostałym nie zatruwać życia.