Wpis z mikrobloga

- objechac listonosza ze dostarczyl paczke po 22
- z fochem nie odebrac paczki i kazac listonoszowi awizowac d---o
- d---o do odbioru na jowiszu :(
- wykop nie daje atencji
- potraktowac wszystkich z gory, jak jakies zwierzeta, debili
- skasowac post

W ineteciu nic nie ginie

@Ilana

#heheszki #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
r.....l - - objechac listonosza ze dostarczyl paczke po 22
- z fochem nie odebrac pa...

źródło: comment_eKwiUxFkTfiNo2xZMPDDp0d7DugbLnIM.jpg

Pobierz
  • 208
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czyli nie byłoby dla ciebie najmniejszym problemem, gdyby kurier przyjechał z paczką o 3:00?

@Slonx: szczerze? nie byloby... najwyzej by sie nie dodzwonil - wez jednak pod uwage, ze zaden normalny kurier raczej o tej 3 nie przyjedzie - natomiast 22 to godzina kiedy ludzie jeszcze wracaja do domow z pracy i raczej wiekszosc nie spi...

chodzi o to, ze facet staral sie dostarczyc te paczkze jak najszybciej mogl bo wyszedl z
  • Odpowiedz
Generalnie laska skoro nie spała, ani nawet nie usypiała, mogła spokojnie wyjść, odebrać paczkę i nie byłoby problemu, ani dla niej, ani dla listonosza. Z drugiej strony @Slonx ma trochę racji. Przecież po 22 mnóstwo ludzi już śpi. Co jeśli ta paczka byłaby do starszej osoby? Nie dość, że domofon by ją obudził, to pewnie jeszcze przestraszył, bo kto to się dobija o tej porze... A chyba wszyscy się zgodzimy, że
  • Odpowiedz
@mojemacki ale rzadka s---------a z tego @Slonx

Chyba powinienem podziękować za potwierdzenie mojej tezy o braku dobrego wychowania.

brak szacunku do ciebie, a nie brak wychowania
  • Odpowiedz
@roball: ja p------e, to do mnie taki młody kurier przywoził też późnym wieczorem paczki z częściami do drona bo byłem ostatni u niego (po mnie miał fajrant) jeszcze chłopaka potrafiłem zaprosić i pokazać postępy prac bo się zainteresował, p--o zaproponowałem ale prowadził.

No ale nie ma u mnie w domu kobiety
  • Odpowiedz
@Harris: Zwykle się kładę po 2 w nocy. Ale wyobraź sobie, że starcza mi zasobów poznawczych na ogarnięcie umysłem tego, że inni ludzie mogą mieć inny rygor. W przeciwieństwie do was.
  • Odpowiedz
@Ilana: Wołam bo pod swoim postem pisałaś coś, że po 22 jest cisza nocna. Bardzo interesująca informacja ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może jakieś potwierdzenie swoich wymysłów?
  • Odpowiedz