Wpis z mikrobloga

@Turrsky: Ja nigdy nie rozumiałem sensu bajek innych niż klasyka wieczorynek albo cartoon networks. Długo by można wymieniać, a mi się nie chce. Ale chyba każdy wie o co chodzi. (Muminki, Smerfy, Brygada RR, Laboratorium Dexterera...) I to tylko do czasu późniejszych lat podbazy, bo później wolałem filmy z Discovery czy NGC, albo sport.
  • Odpowiedz
@Yoker: W tej chwili cartoon network też daje radę czasem na przygodę, gumballem itp. czasy się zmieniają i lepiej płynąc z nurtem jak na siłę trzymać się "staroci". Ja np. nie lubiłem Edków i jakoś mi ich nie żal, że ich już nie puszczają
@spardo: w FoxKids fajne były te wstawki między programami co wyglądały jak gra to zarąbiście lubiłem oglądać :)
  • Odpowiedz
@Yoker: ee tam wyrasta. Ja mając 23 lata teraz czaami lubię sobie obejrzeć Świat Według Ludwiczka czy Laboratorium Dextera np. Teraz w tych kreskówkach dostrzega się zupełnie inne rzeczy, niż za gówniaka.
  • Odpowiedz
@Yoker: Podajesz przykłady filmów pełnometrażowych, z tych co podałeś widziałem tylko Wall-ego. Te filmy są dobre, ale ja mówię o kreskowych serialach serwowanych teraz na CN. I według mnie teraz te filmy mają większą głębie jak miały te co my oglądaliśmy za naszej młodości. Wiem, że się powtarzam, ale "czas na przygodę" (adventure time) jest zarabisty. Z drugiej strony raz zauważyłem, że kolega, który ma młodą siostrzenice ma na dzwonku
  • Odpowiedz
@spaceDolphin: dokładnie, ale w serialach typu świat według bundych też to masz. Za dziecka śmiałeś się z widownią, a teraz za "starośći" dostrzegasz inne zabawne rzeczy :)
  • Odpowiedz
@Cin: Bundych też czasami sobie odpalę. Z tym serialem było u mnie inaczej. Za dzieciaka mnie odrzucał nudą i takim "hamerykańskim obrazem". Teraz serial uwielbiam, zwłaszcza sezony z Jeffersonem :D .
  • Odpowiedz
@spaceDolphin: ta, serial "spoko". Ostatnio widziałem odcinek przyjaciół, jeden z ostatnich sezonów, gdzie pojawiła się siostra Rachell no i była nią Kelly z Bundych. W tamtych czasach chyba mimo wszystko większa gwiazda jak Rachell przynajmniej do tego typu robili, także bardzo dobreze wspominam Bundych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@spaceDolphin: @Cin: Cóż, tak jak "każdy" lubi inną muzykę, inne gatunki filmowe, inne kolory, tak "każdy" wyrasta lub nie z pewnych rzeczy. Np. ja już wyrosłem z ubrań typowo młodzieżowych, czyli np. adidasów i bluz z kapturem. Dżinsy jak najbardziej, ale do tego tylko koszula, a obówie to najchętniej klasyczne półbuty z wyraźnym obcasem. Została mi już tylko jedna bluza, którą zakładam np. idąc do lasu, wychodząc do
  • Odpowiedz
@Yoker: No juz zaczynasz byc stary czyli zaraz wpadniesz w rutyne doroslego zycia i zanim sie obejrzysz bedziesz juz je rozliczac.
Nie zabijaj dziecka w sobie.
  • Odpowiedz
@Eremites: Nie wiem, co się dziś ze mną dzieje. Piszę jakby na autopilocie, będąc myślami zupełnie gdzie indziej. Wcześniej napisałem "technikóm". Wiem, że google i tak szpieguje na potęgę, ale do usługi sprawdzania pisowni wymaga wyrażenia zgody na przesyłanie im wpisywanego do przeglądarki tekstu, a że sporo piracę, to nie, dziękuję. :]
  • Odpowiedz