Aktywne Wpisy

WezelGordyjski +59
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Runaway28 +20
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

#seriale
Ewentualnie jeszcze mogą zrobić rozpoczęcie na nowo od pokazania red hooda. I ta opcja jest chyba najbardziej prawdopodobna.
Masz jakiś link czy coś?
No i zakończenie tego najnowszego odcinka wg mnie strasznie idiotyczne
Powiem wam szczerze, że dla mnie mogli i by zabić sobie jockera mnie bardziej boli że prawdopodobnie uśmiercili zajebistego aktora w tej roli.
Komentarz usunięty przez autora
Mi utwkił fragment z dzieckiem z aparatem na zębach. Dość mocno przypomina wyglądem dżokera.
Komentarz usunięty przez autora
Scenarzyści z drugiej strony #!$%@? kawał dobrej roboty, przyciągnęli pewnie nową widownię bo zawsze "nowy jocker" budzi zainteresowanie, a następnie po zaledwie kilku odcinkach go zabili. Dzięki temu internet