Wpis z mikrobloga

• 17
Odnośnie tego wpisu http://www.wykop.pl/wpis/14589417 tak kończe z pokerem na jakiś czas. Nie tylko dlatego, że przegrałem 60$. Niektórzy przegrywają więcej, ale właśnie ciągle przegrywam, wpłacam hajs pogram 3 miesiące i znów nie mam rolla. Może jeszcze do tego nie dorosłem. No i też rodzice nie chcą by grać, wiecie hur dur uzależnisz się itp. Może mają racje. No także żegnam się na jakiś czas może na pare miesięcy, może na kilka lat nie wiem. W sumie największym osiągnięciem było wygranie ajfona 6, no i kilka shipnietych turkow na starsach głównie hyper turbo. Nie wiem czy będę dalej dodawał odcinki z wsopa i ogólnie śledził to co dzieje się w świecie pokera. Niech river będzie z wami. No i życze powodzenia wam w dalszej grze. Z fartem
#p---r
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@polik95: Stary, co Ty jesteś mała dziewczynka, która odstawia w kąt rowerek, bo się przy pierwszych próbach jazdy kilka razy wywróciła?

Pokaż, że masz jaja i znajdź rozwiązanie swoich problemów, zamiast od nich uciekać. Nawet w tym tagu masz dostęp do kilku solidnych graczy, których możesz spamować pytaniami. Ugryź trochę teorii i wyeliminuj podstawowe błędy. Zamiast badbeatów wrzucaj rozdania, które można przeanalizować. A przede wszystkim postaw przed sobą jasny cel,
  • Odpowiedz
@polik95: btw. spójrz na wykresy prosów i zobacz ile zarabiali choćby 4-5 lat temu, a ile teraz, jest mega różnica. Już nawet nie wspomnę co było 10 lat temu, gdy był boom na pokera online. Jeżeli ktoś ma smykałkę do inwestowania i jest jak to mówią 'ogarnięty' to więcej zarobi w biznesie albo innych dziedzinach życia niż obecnie w pokerze. A jeszcze warto dodać, że grindowanie upośledza umiejętności miękkie, w
  • Odpowiedz