Wpis z mikrobloga

• 17
Odnośnie tego wpisu http://www.wykop.pl/wpis/14589417 tak kończe z pokerem na jakiś czas. Nie tylko dlatego, że przegrałem 60$. Niektórzy przegrywają więcej, ale właśnie ciągle przegrywam, wpłacam hajs pogram 3 miesiące i znów nie mam rolla. Może jeszcze do tego nie dorosłem. No i też rodzice nie chcą by grać, wiecie hur dur uzależnisz się itp. Może mają racje. No także żegnam się na jakiś czas może na pare miesięcy, może na kilka lat nie wiem. W sumie największym osiągnięciem było wygranie ajfona 6, no i kilka shipnietych turkow na starsach głównie hyper turbo. Nie wiem czy będę dalej dodawał odcinki z wsopa i ogólnie śledził to co dzieje się w świecie pokera. Niech river będzie z wami. No i życze powodzenia wam w dalszej grze. Z fartem
#p---r
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W sumie największym osiągnięciem było wygranie ajfona 6

@polik95: wygrales srajfona6 na pokerze? przyszedł do PL, jakies cła czy inne cuda? sprzedales pewnie od razu? powiedz wincyj

• Odpowiedz
via Android
  • 1
@xeperek: źle do tego posldszedłem, pomyślałem sobie, że na pokerze szybko hajs zarobie, g---o prawda. Mówie moze za jakiś czas dorosne, poświęce się nauce i będzie lepiej
@yacolek: z apple store szło. Akjrat pokerbreak organizowal taki turek, mogli mi kase przelać na konto, ale wiesz jak jest w Polsce z hazardem
  • Odpowiedz
@polik95: Jak płakałeś po każdym przegranym flipie, i wrzucałeś tu takie rozdania to znaczy że podjąłeś dobrą decyzję. Jestem pewien że przegrywałeś na tilcie bo po twoich wpisach było widać że zupełnie sobie nie radzisz z mindsetem.
  • Odpowiedz
@polik95: zwyczajnie nie nadawałeś się do tego, może spróbuj poszukać innego hobby. Widziałem twoje wpisy pod tagiem #p---r na przestrzeni roku albo dłużej i nie było widać żadnych oznak, wskazujących na ciebie jako przyszłego prosa. Sorry, ale zamiast żalić się na river powinieneś analizować swoją grę i nie na mirko, a na odpowiednich forach typu pokerstrategy albo 2+2.
Tyle.
  • Odpowiedz
@polik95: Wróć mądrzejszy :) Koledzy wyżej dobrze piszą. Nie po to, by Ci ubliżyć, a po prostu stwierdzają fakt - bez ciężkiego z-----------a nie osiągnie się w tej grze zbyt wiele.

• Odpowiedz